pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
01.06.2022.

Walk On Air with Nike Air Max 2021

Voi începe această postare pe blog cu prima mea reacție pe care am avut-o atunci când i-am văzut: "Ce-s astea, nave spațiale?"

 

Nike Air Max 2021 au un aspect total futurist. Privind la silueta complet nouă, observi că șireturile, limba și talpa atrag imediat privirea. În partea de sus sunt diferite materiale, iar baza este din nylon gri. Are un fel de husă de piele în jurul șireturilor și călcâielor și prezintă niște puncte de cauciuc în partea din față și o plasă în interior. Cusăturile vizibile galben-portocaliu sunt un detaliu interesant ce leagă toate aceste elemente.

Talpa are un design foarte fascinant. Este formată din două părți: partea din spate are o unitate Air galben evidențiată de o cușcă de cauciuc neagră de jur împrejur. Partea din față a tălpii este realizată din spumă alba, iar deasupra tălpii intermediare este o garnitură portocalie din cauciuc.

Amestecul de negru, galben și portocaliu îl asociez cu focul, lucru confirmat dacă te uiți la capetele șiretului. Iubesc focul și pentru mine aspectul ăsta are o bilă albă.

Un alt plus interesant este că acest Air Max face parte din proiectul Move To Zero bazat pe durabilitate. Ca fapt divers, industria modei este una dintre cele mai poluante industrii din lume. Nike vrea să ajute la reducerea poluării, și cel puțin 20% din materialul de pe acest model este reciclat. Materialele plastice, firele și textilele existente sunt reutilizate pentru a reduce emisiile de CO2. Cu proiectul lor Move To Zero, ei încearcă să conteze în lupta pentru salvarea Pământului.

 

În ceea ce privește confortul, aș putea folosi o mulțime de superlative pentru a descrie sneakerșii. Perna de aer, bureții și talpa de cauciuc oferă o senzație super moale. Aceasta este alegerea potrivită pentru toți cei pentru care confortul este pe primul loc, fie că mergi „doar” până la magazin sau alergi.

Nike a confirmat încă o dată că moștenirea poate fi trăită din plin, iar limitele pot fi depășite de fiecare dată. Nike Air Max 2021 sunt sneakerșii pe care trebuie să-i am în colecția mea și voi dori să-i port în fiecare sezon.

Poți găsi Nike Air Max 2021 în diverse culori care te vor provoca să-i porți cu mult curaj pe stradă! Disponibili în magazinele Buzz și online.

 

Voi scrie din nou curând,

Kiki

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick