pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.06.2022.

Ninja mode

Cercetările arată că organismul își amintește acțiunile motorii învățate anterior și că unele abilități aparent uitate au nevoie doar de o mică reamintire pentru a se reactiva. Ceva de genul este mersul pe bicicletă... Nu sunt sigur cine a cercetat acest subiect, dar știu că abilitatea mea de a scrie ceva semnificativ nu este la bord. Chiar dacă îmi mențin forma făcând exerciții, se pare că scrisul este oarecum neglijat de protagonistul tău de astăzi. Nu luați asta-n seamă, nu va fi mai puțin valoros decât majoritatea titlurilor din ziarele de astăzi.

 

Acum că am menționat deja despre exerciții fizice, mărturisesc că simt nevoia să-mi schimb des sneakerșii. Bine, în primul rând pentru că sunt un sneakerhead și mă simt bine cu ideea asta, dar și pentru că mă mișc foarte mult și îi uzez relativ repede. așa că mă trezesc deodată că nu mă mai pot baza pe ei. Voi pune asta pe seama antrenamentului. De data aceasta am activat „modul ninja și am pornit în căutarea unor pantofi sport simpli, ușori și complet negri. Aveam nevoie de o pereche în care să mă antrenez, să dansez, dar și să arăt cool în timp ce mă plimb pe betonul fierbinte al Belgradului.

adidas Ozweego este un model ce se potrivește cu orice outfit și am pus mâna pe el în Buzz Sneaker Station. Și pentru că îi aveau pe mărimea mea, următorul pas a fost să ies din magazin purtându-I, evident! Desigur, a trebuit să fac niște mișcări de dans, să încerc pantofii!

 

Ați auzit de tehnologia ADIPRENE? Nici eu, dar a trebuit să aflu de ce acești sneakerși sunt atât de confortabili. Și iată-l... ADIPRENE, prieteni! O tehnologie specială regăsită în talpă, specifică mărcii adidas, absoarbe forțele de impact, oferind o amortizare superioară. Materialul este atât de elastic, încât atunci când îi porți pentru prima dată, te îndrăgostești imediat de cât de confortabili sunt.

Pe lângă confort, există câteva detalii drăguțe care fac o paralelă cu primul model apărut în ’98, dar și niște inovații reproiectate, implementate în modelul de astăzi... Iar detaliile nu pot lăsa pe nimeni indiferent. O știu din viață și din horoscopul zilnic. Deoarece acești ani sunt oarecum noii ani '90, cel puțin în ceea ce privește moda, Ozweego se potrivește perfect și elegant cu acest copil al anilor '90. Îi pot purta cu trening, pantaloni, pantaloni scurți, orice îmi vine în minte. Merg bine noaptea și pentru plimbări cu bicicleta – o combinație pe care îmi place să o fac atunci când mă întorc de la antrenamentul de dans.

Fie că ești o „pisică old-school” sau un personaj super contemporan, recomand acești sneakerși tuturor – copiilor secolului XX și vouă – copiii vremurilor moderne. adidas Ozweego este noua mea pereche preferată de pantofi de dans și… habar n-am – se pare că aceste bloguri devin ceva mai ușor de scris.

 

Lex

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick