Transport Gratuit

pentru toate comenzile peste 300 RON

Plata cu Cardul

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Contacteaza-ne la

031.112.0123 sau online@buzzsneakers.ro

INREGISTREAZA-TE

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
29.06.2022.

PROGRESSIVE SNEAKERS MADE FOR THE CITY - THE NMD R1

Ieși în evidență în jungla de beton! O mică doză din anii 80 cu un „upgrade” modern – asta înseamnă pentru mine adidas NMD. După Superstar, pot spune că acest model este a doua alegere, în preferințele mele.

Inspirat de un atlet din anii '80 din arhivele adidas, NMD R1 este un pantof ușor, cu un design classic, echilibrat, culori selectate și confort.

Nu sunt adeptul multor detalii, dar elementul „finger slipping” de pe spatele sneakerșilor m-a cucerit total.

Dacă ai fost un fan al siluetei în perioada ei de glorie, atunci nu prea ar trebui să fie o surpriză aici. Practic NMD este un omagiu destul de fidel adus trecutului: totul, de la acel tricot până la materialul dantelat, îmbrăcat într-un alb luminos neutru. Talpa Boost urmează în mod corespunzător exemplul – deoarece nu existau versiuni colorate la momentul respectiv – în timp ce elementele de semnătură adidas fac aranjamentul tipic roșu și albastru.

adidas NMD R1 sunt sneakerși excelenți, moi si confortabili, creați pentru zilele toride de vară. Acest model, ca toate celelalte, poate fi văzut in magazinele Buzz cât și în magazinul Online.

 

Până la următoarea postare pe blog,

LD Pistolero

 

Trenutno nema komentara

Articole similare

27.
Jul.
2022.
Blogger Pick
08.
Jun.
2022.
Blogger Pick
18.
May.
2022.
Blogger Pick
09.
Mar.
2022.
Blogger Pick
Salut Buzzeri! Mă numesc Nina Retar și ți-am pregătit din nou un nou blog; de data aceasta, în culori de primăvară! Nike Huarache este un model legen...