Transport Gratuit

pentru toate comenzile peste 300 RON

Plata cu Cardul

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Contacteaza-ne la

031.112.0123 sau online@buzzsneakers.ro

INREGISTREAZA-TE

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
13.07.2022.

JAPAN S - DETALII ICONICE DIN TEREN, VĂZUTE PRINTR-O NOUĂ OPTICĂ

Întreaga lume poartă aceiași sneakerși. Ah, stați liniștiți, și garderoba mea este plină de clasici, dar uneori cu toții ne dorim ceva… puțin diferit. Vrem o pauză de la status quo. Înainte ca cineva să-ți arate pantofii cu degetul și să spună „seamănă cu...”, în afară de eternul remix abil al competiției – ar trebui să știi și o poveste importantă.

Unul dintre cele mai cunoscute „mariaje” din lumea tenisului este cel dintre Nike și Asics. Nike a început ca Blue Ribbon Sports în unitatea de producție Asics, dar ulterior s-au despărțit din cauza viziunii (și a banilor). Puteți citi mai multe despre acest dezacord de afaceri în cartea excelentă a lui Phil Knight – „Shoe Dog”. Cred că este important să menționăm istoria comună a acestor două mărci pentru a clarifica de ce au uneori un limbaj de design și elemente. Știi că Japan S îți amintește de ceva deja cunoscut. Exact în asta stă puterea lor.

De ce S din nume? Pentru că sunt joase și există și un model înalt numit Japan L care parcă strigă: „suntem în anii ‘80 în NBA, nimeni nu poate să facă tripla, iar toată lumea driblează sub coș”.

Siluetă de baschet low-cut, care poartă cu mândrie epitete precum clasic, nostalgic și vintage. Chiar și Asics se poate lăuda cu o moștenire solidă în baschet - în anii optzeci erau jucători serioși pe scena NBA, iar cel mai faimos reprezentant al Asics a fost „băiatul rău” de la Detroit Pistons, Isaiah Thomas – cel mai dificil obstacol în calea lui Michael Jordan la începuturile carierei lui.

Acum sneakerșii de baschet retro sunt peste tot, parcă am fi cu toții înapoi în anii optzeci – cel puțin în ceea ce privește încălțămintea noastră. JAPAN S are un design simplu care iese în evidență din mulțime datorită liniilor distinctive Asics.

Ceea ce m-a uluit a fost faptul că erau confortabili, imediat ce i-am scos din cutie. Nu trebuia să-i „rodez”. În prima zi i-am pus în picioare și ne-am plimbat împreună prin oraș, iar misiunea „10 mii de pași” a fost îndeplinită. O minte sănătoasă într-un corp sănătos – este sloganul lor și așa trebuie să fie. Asta înseamnă ASICS. Anima Sana In Corpore Sano, pentru toți cei care au reținut lecțiile de latină. Mi-i văd în fiecare zi în picioare, bătători de cărări ce nu le pasă dacă e soare sau ploaie.

Puteți găsi Asics JAPAN S în alb, care vă va provoca curajul pe stradă, în magazinele Buzz și online.

Vă scriu din nou curând,

FRANJO

 

Trenutno nema komentara

Articole similare

27.
Jul.
2022.
Blogger Pick
08.
Jun.
2022.
Blogger Pick
18.
May.
2022.
Blogger Pick
09.
Mar.
2022.
Blogger Pick
Salut Buzzeri! Mă numesc Nina Retar și ți-am pregătit din nou un nou blog; de data aceasta, în culori de primăvară! Nike Huarache este un model legen...