pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
27.07.2022.

Adoptă un stil sustenabil

Bună tuturor, numele meu este Jelena, dar poate mă cunoașteți drept @catwomenn de pe Instagram. Ca o persoană care alege întotdeauna clasici când vine vorba de haine, când e vorba de sneakerși, altfel stă treaba – pentru că eu aleg întotdeauna ceva inedit, deosebit. De aceea acest model de sneakerși Nike mi-a atras imediat atentia!

Este modelul W NIKE SPACE HIPPIE 04 care face parte din colecția Nike Space Hippie – patru modele diferite, fiecare dintre ele realizat din materiale reciclate, având propriul design. Trebuie să spun că sunt destul de impresionat și de cutia în care vin, care este realizată tot din materiale reciclate.

Dar să revenim la sneakerși. Space Hippie este o poveste despre deșeurile transformate. Nu numai că este cea mai ușoară siluetă din colecție; partea superioară conține până la 75% conținut reciclat (din greutatea lui)  – realizat din sticle de plastic reciclate, tricouri... Impresionant, nu-i așa? Ceea ce îi face deosebiți este estetica lor unică – de la detaliile colorate neon până la forma asimetrică a tălpii care seamănă cu o pictură a universului. Confortul si lejeritatea sunt doar unele dintre cuvintele care definesc perfect acest model.

Nu uitați că puteți găsi W NIKE SPACE HIPPIE 04 la toate magazinele Buzz Sneaker Station precum și online.

 

@catwomenn

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick