pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
10.08.2022.

Escape in the city with Terrascape 90

Salutare, Buzzers!

Sunt Kev și scriu pe Buzz blog story pentru prima oară. Activez de ceva vreme pe scena hip-hop din România și probabil că unii dintre voi deja mă cunosc de pe Instagram, unde acolo sunt @kevinaqwe.

Stilul vestimentar street m-a definit și mă definește în continuare, iar Nike Air Max Terrascape 90 mi-au captat atenția și am decis să evadăm împreună în marele oraș.

Silueta clasică de Air Max 90 întâlnește tehnologii noi, materiale noi, iar în plus conceptul de reciclare implementat în model face ca pasiunea mea pentru sneakerși să fie una guilt-free. Observ că Nike depune eforturi pentru a avea o amprentă neutră pe planetă și personal cred că e nevoie ca fiecare dintre noi să conștientizeze cât de important este mediul în care trăim. Fiind end-useri, ne bucurăm de fashion, însă purtăm și responsabilitatea de a păstra natura curată. Materialele folosite la fabricarea modelului Terrascape provin din reciclarea deșeurilor, iar asta mi se pare foarte tare!

Dincolo de aspectul ecologist, Nike Air Max Terrascape 90 se potrivesc excelent așteptărilor mele! Sunt confortabili, potriviți pentru o zi încărcată în care ești într-o perpetuă mișcare de la punctul A la punctul B. Partea superioară texturată îmbracă piciorul perfect, iar talpa este evident punctul forte al oricărui Air Max. Interesant mi s-a părut aspectul ei, fiind ușor translucidă, oferindu-i un look premium, futurist. Cocktailul ăsta retro-futuristic e unul extrem de mișto, în opinia mea. Este clar un model ce întoarce priviri, și nu are nevoie de culori țipătoare pentru asta. Iar ca outfitul să fie unul desăvârșit, pentru mica mea escapadă în oraș alături de Nike am ales un tricou Buzz care are un material incredibil de plăcut la atingere.

Nike Air Max Terrascape 90 și multe alte articole de apparel urban-street de sezon pot fi găsite în magazinele Buzz sau online.

Până data viitoare,

@kevinaqwe

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick