pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
17.08.2022.

SKATERII COOL POARTĂ VANS

Salut tuturor,

 

Pentru toți cei care nu mă cunoașteți - numele meu este Marko Bursać și sunt un fan iremediabil al skateboarding-ului. Fac acest sport de 8 ani și am început când am împlinit 19 ani. Dacă încă te întrebi dacă este târziu pentru a începe ceva, îți voi spune imediat că nu este. Pur și simplu cele mai bune lucruri ți se întâmplă atunci când ești pregătit pentru ele. La fel a fost și cu mine. La început m-am întrebat dacă nu cumva este prea târziu să mă apuc de skateboarding, dar cu timpul mi-am dat seama că nu este. Am reușit să-mi depășesc teama de necunoscut și să mă îmbarc într-o experiență complet nouă, de neprețuit. Acum particip la multe competiții naționale și internaționale, iar la unele dintre ele am obținut rezultate notabile.

Iubesc cultura skate-ului cel mai mult datorită sentimentului de apartenență, pentru că aici nu contează de unde vii, ce sex ai sau câți ani ai – dacă ești un fan al skateboarding-ului și a lucrurilor care au legătură cu el, te vei potrivi fără probleme. Este important să te lași condus de adrenalină în acele momente și să fii gata să dai tot ce ai mai bun din tine.

 

De aceea, acord o atenție deosebită alegerii pantofilor de skate. Aceștia sunt în mare parte Vans sau Nike SB, deoarece sunt modele special concepute pentru skate. Pentru mine este important să aibă o talpă plată și stabilă și să fie confecționate din piele de căprioară durabilă. Nu ascund faptul că Vans este preferatul meu. Nu pot evidenția un singur model, dar ținând cont de experiența mea de până acum, voi încerca să vă spun de ce îmi plac sneakerșii acestui brand.

De fiecare dată când îi port, sunt mereu fascinat de felul în care se simte placa de skate, chiar și în ture mai lungi. Confortul este ceva de care are nevoie orice skater, iar sneakerșii Vans oferă exact asta. Talpa intermediară oferă un excelent rebound, returnând optim energia și reducând oboseala piciorului. Astfel pot să mă plimb prin oraș pe placă și să cuceresc skatepark-urile cât e ziua de lungă. Sau noaptea. Sunt robuști, stabili și durabili. Ceea ce mă fascinează cel mai mult este estetica lor – au un aspect simplu și clasic, care este subliniat de o atitudine autentică. Detaliile de pe partea superioară a sneakerșilor sunt ceva pentru care acest brand este cunoscut. Nu-i poți purta fără să fii observat.

De obicei, îi combin cu un hanorac confortabil și pantaloni scurți Vans cu un model de șah care a devenit popular în întreaga lume într-un timp foarte scurt. Se potrivesc cu ușurință în definiția mea pentru stil, care înseamnă de obicei – blugi largi, de culoare deschisă sau pantaloni negri și un tricou extralarge. Îi port pentru orice ocazie și pot spune adesea că aceștia sunt sneakerși pentru orice - atât pentru skateboarding, cât și pentru ieșiri, dar și pentru tot ce se întâmplă între ele.

Puteți găsi sneakerșii mei Vans preferati, precum și articole de îmbrăcăminte care pot completa orice outfit, în magazinele Buzz sau online.

 

Pana data viitoare,

Marko Bursać

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick