pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
24.08.2022.

»Be »bold« with adidas Forum«

Hey!

Probabil că mă cunoașteți deja, pentru că am lucrat cu echipa Buzz de mai multe ori. Dacă nu ați auzit încă de mine, sunt Agata Kocijančič, o fană a modei și a confortului. Având în vedere că mai sunt doar câteva zile din această vară, îmi place foarte mult să profit de ele afară, în oraș, iar alegerea mea preferată este outfitul street style sportiv de la adidas. Pentru că iubesc stilul simplu, confortabil și sportiv (și cred că nu sunt singura pasionată), vă voi prezenta piesele mele preferate cu care puteți realiza un crazy-cool outfit.

Încălțămintea mea preferată sunt sneakerșii trendy și confortabili cu care îmi completez outfitul cu stil. Adidas Forum Bold a fost introdus în 1984 și a cucerit rapid lumea. ADN-ul baschetului s-a întors pe străzi mai îndrăzneț ca niciodată. Toate elementele clasice sunt prezente: designul X și partea superioară din piele cu aspect luxos. Noul model a fost dus la un nivel superior cu o platformă care îmi completează ținuta. Așadar, sunt perfecte pentru toți cei care iubesc sportul și moda în același timp. Lasă-mă să-ți spun de ce îmi plac atât de mult și cum îmi place să-i combin.

Port sneakerși în fiecare zi pentru că îmi place să fiu activă și pentru mine este important ca încălțămintea să nu mă încurce în activitățile mele zilnice. Pentru aceste zile călduroase de vară, adidas TEE DRESS este must-have-ul meu. În combinație cu Adidas Forum Bold, acestea-mi creează nelipsitul outfit perfect de vară.

Ceea ce îmi place cel mai mult la Adidas Forum Bold este faptul că se potrivesc cu orice piesă vestimentară. Chiar dacă te hotărăști să porți o combinație de pantaloni scurți adidas SHORTS TIGHTS sau pantaloni lungi adidas 3-STRIPES, împreună cu tricoul adidas Adicolor Classics Trefoil, acești sneakerși merg la fix. La final, poți adăuga jacheta adidas Originals Primeblue, care completează frumos ținuta cu detalii 3-stripe pe lungime.

Poți găsi sneakerșii Adidas Forum Bold și celelalte articole menționate pe site-ul Buzz sau în magazine.

Distrează-te și râzi mult!

Agata

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick