pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
07.09.2022.

Air Max 270 – când o combinație de culori spune o poveste personală

Modelul Air Max 270 a fost lansat pentru prima dată în 2018 cu ocazia Air Max Day și m-am îndrăgostit imediat de el. Ceea ce m-a uimit a fost simplitatea siluetei – realizată din neopren care îmbrățișează piciorul ca o șosetă, talpa și un airbag uriaaaaș în călcâi. Trecutul și viitorul se îmbină în această poveste a tehnologiei care a început cu unitățile Air Max – "fereastra "  din interiorul sneakerșilor.

Nike a jucat întotdeauna un rol important în street culture, dar marea majoritate a modelelor lor de top au fost destinate sportului. Tocmai de aceea au devenit populare pe străzi – toată lumea își dorea un model de top destinat celor mai mari vedete sportive. Air Max 270 este primul model Air Max lifestyle. Poți și alerga în ei, i-am văzut chiar și în sala de sport, dar scopul lor este viața de zi cu zi. Și ce viață!

 

Incredibil de ușori și confortabili, sunt exact ce am nevoie pentru cei peste 10 mii de pași ai mei. Mi-a luat o plimbare sau două să mă obișnuiesc cu perna de aer înaltă – este fix pe gustul meu. Posibil să trântesc un pic mai tare călcâiul atunci când merg (întrebați-l pe vecinul meu care locuiește sub mine), așa că mă amuză să văd cum Air Max 270 se comprimă și se extinde în timp ce merg. Sunt un sneaker geek, îmi pare rău, dar lucrurile mărunte mă fac fericit.

La mine, procesul de încălțare cu 270 este lent, dar odată ce am intrat, de undeva parcă se aude o muzică divină și apare o lumină.

Am văzut niște recenzii online în care oamenii îi freacă cu o perie de sârmă – și nu doare, după cum poate atesta perechea mea verde măsliniu pe care o am de la Air Max Day 2018. Pe acea pereche, am aflat că pentru piciorul meu lat (stângul) am nevoie de o mărime mai mare. Cu toate astea, dacă știi că nu ai nevoie de o lățime mai mare, sunt true-to-size și-ți recomand să-ți iei cu încredere mărimea ta.

Air Max 270 vine într-o mie de combinații de culori, iar acestea mi-au atras atenția dintr-un alt motiv geeky – nuanțele lor de gri, negru și albastru, îmi amintesc de Nike Air Foamposite One purtat de Penny Hardaway, pe atunci jucător de baschet la Orlando Magic. Este o altă poveste despre regulile NBA, când Penny a fost împiedicat să joace cu sneakerși "prea colorați". Nu se potriveau cu tricourile, era prea puțin negru. Atunci a luat un marker și a vopsit partea superioară din plastic a Foamposite-ului în negru, ocolind astfel regulile. Penny are un loc special în inima mea, iar acest colorway al modelului 270 îmi amintește de asta. Bifează astfel ceea ce este important pentru mine – ca sneakerșii să spună o poveste, o poveste despre lucruri care înseamnă ceva și sunt importante pentru mine. Nu contează dacă nu toată lumea mă înțelege, este important ca eu să mă înțeleg pe mine însumi.

FRANJO

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick