pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
28.09.2022.

COOL AND COMFORT

Bună tuturor,

Voi încerca să mă prezint în trei propoziții.  Numele meu este Adna Subasic. Multă lume mă cunoaște din scurtmetrajul educativ pentru copii "Descoperă-ți energia" sau din social media. Sunt un mare fan al modei și al tendințelor în materie de modă și îmi plaaaaace la nebunie să fac poze și să filmez!

Ținutele pe care le alegem fac parte din felul nostru de a fi și sunt un mod de a ne prezenta, de a arăta cine suntem. Chiar dacă noi suntem cei care facem alegerile, se întâmplă ca anumite modele să ne aleagă pe noi. Este exact ceea ce s-a întâmplat cu acești frumoși sneakerși Adidas Astir.

Partea superioară din catifea și material sintetic moale și plăcut, parcă îmbrățișează picioarele, oferindu-le aerisirea și fermitatea de care au nevoie. Puteți să-i combinați cu o mulțime de culori și stiluri vestimentare complet diferite. Eu trec mereu de la o ținută sportivă la una elegantă, așa că este important pentru mine ca noii sneakerși preferați să poată fi purtați cu orice ocazie, fără să stau să mă gândesc. De data aceasta i-am combinat cu niște blugi clasici și un tricou adidas Adicolor.

Noii sneakerși Astir devin cu siguranță noii mei preferați, deoarece îmi oferă libertatea de a mă exprima în cel mai bun mod și de a explora noi orizonturi ale modei.

adidas Astir este disponibil în magazinele Buzz și online.

Adna voastră!

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick