pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
05.10.2022.

AIR MAX 90

Hey yo!

În natură toamna și-a intrat în drepturi, dar noi suntem obișnuiți să începem o pagină nouă an de an în perioada asta. De exemplu școala, sau ceva proiecte pe plan profesional. La mine a început cu dreptul, pentru că scriu pentru prima dată pe blogul Buzz și sunt mega-entuziasmat! Eu sunt Alex dar poți să-mi spui și pe numele de artist, „Dice”. Îmi plac rimele și jocurile de cuvinte și activez pe scena hip-hop împreună cu Kev, cu care am o super-colaborare muzicală în plină ascensiune.

Pentru orice rapper outfitul este un aspect foarte important, pentru că transmite ceva. Poate da niște mici indicii: preferințe muzicale sau afinități pentru un anume brand, fiind chiar un stindard al caracterului nostru. A fost menționat de mulți artiști rap, de la Fabolous și Jay-Z, până la Lloyd Banks  și mulți alții. De mic am fost atras de stilul urban și  am sesizat că hainele baggy mă definesc. Fiind largi, sunt mega-confortabile – iar confortul este foarte important pentru mine. De aceea am ales să port astăzi acești superbi Nike Air Max 90 XCAT. M-a atras noul design al părții superioare, realizate pe clasica siluetă de Air Max 90. Elementele de piele sunt în acord perfect cu materialele din fibră sintetică care permit piciorului să respire. Iar scrisul stilizat NIKE de pe călcâi este absolut genial!

Personal, accentele de culoare verde le văd ca pe o analogie adusă la faptul că Nike a folosit materiale reciclate pentru producerea acestor sneakerși, în lupta lor de a proteja natura și de a avea o amprentă cât mai mică, potrivit campaniei lor „Move to Zero”. Însă dau și o notă de optimism, un contrast dezirabil vis-a-vis de ruginiul toamnei din coroanele copacilor. Asta pentru că Air Max 90 vor fi întotdeauna fresh în peisajul street-urban, indiferent de anotimp sau de tendințele modei.

Vrei confort și mult stil? Știi răspunsul. Ca orice Air Max 90, release-ul XCAT este foarte versatil. I-am asortat cu un hanorac Air Jordan, perfect pentru vremea de afară. Chiar dacă stilul meu vestimentar este cel baggy, așa cum am menționat mai sus, Nike Air Max 90 XCAT se potrivesc pe aproape toate outfiturile. Se pot purta cu ținute sportive, dar și cu o garderobă mai clasică. Melanjul dintre clasic și athleisure este foarte actual. Nu dai greș cu Nike Air Max 90, crede-mă!

Eu zic să te convingi singur de asta. Du-te până-n BUZZ și probează-i, sigur ai un magazin destul de aproape de tine. Vezi cum îi poți combina cu piesele tale vestimentare, sau poți chiar să adopți un look nou-nouț, că tot spuneam de schimbările pe care le aduce toamna. Nu fi timid, personalul din orice magazin Buzz este foarte prietenos, cunoaște ultimele tendințe și-ți poate da sfaturi super-cool! Oricum, îi găsești și online dacă ai programul mai încărcat.

Îți urez o toamnă liniștită, plină de culoare și zâmbete!

Dice

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick