pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
02.11.2022.

Do it JUMBO, never do it tiny

Hei, gașcă!

Deși ne aflăm în mijlocul toamei și ne folosim de ultimele zile însorite din acest an, vremea încă permite purtarea culorilor vii din garderobă și a adidașilor albi. De aceea, de data aceasta, alegerea mea este Nike Blazer '77 Jumbo.

Nike Blazer '77 Jumbo este un sneaker cu un design atemporal. Swoosh-ul imens de pe ei și șireturile mari le conferă un aspect amuzant și neobișnuit. Suprapunerile din piele cusută și vârfurile din piele de căprioară moale aduc vibrații retro. O limbă groasă și moale îmbunătățește aderența la suprafață și oferă un confort sporit. Deși sunt "high", materialul cu nervuri de pe călcâi este elastic, ceea ce modernizează aspectul clasic al acestui model și îi face ușor de purtat.

Pe părțile laterale, există un logo Nike uriaș (JUMBO) care la prima vedere pare destul de agresiv, dar exact el mi-a atras atenția. Talpa exterioară din cauciuc oferă un aspect specific Nike, în timp ce talpa exterioară din cauciuc are un model distinctiv și are o aderență excelentă pe orice suprafață. Dacă vrei să te faci remarcat oriunde mergi, fără a renunța la confort și calitate, acești sneakerși sunt alegerea ideală pentru tine.

Designul simplu se potrivește literalmente cu orice și este foarte ușor de combinat. Sper că vouă vă place cum am făcut-o eu. Nike Blazer '77 Jumbo este disponibil în toate magazinele Buzz, precum și online.

@plugoja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick