pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
09.11.2022.

ADIDAS FORUM BONEGA - Fă o declarație

Când vorbim despre sneakerșii adidas, nu trebuie să filozofăm prea mult. Cele trei linii vorbesc de la sine. Populara marcă care domină de zeci de ani lumea modei sportive și a stilului street a lansat un nou remake al modelului său iconic.

Sneakerșii de baschet de top - adidas Forum - o emblemă a încălțămintei street, a fost lansat în 1984, a adunat și a lansat comunitatea în creștere a modei street style din New York.

Adidașii Forum sunt o moștenire incontestabilă a culturii street, iar ei își celebrează influența cu noua ediție Bonega.

În primul rând, voi menționa ceea ce nu poți vedea pe exteriorul acestui model. Talpă din spumă cu memorie! WOW! La simpla atingere se simte ca și cum ai sta pe un nor, care își amintește amprenta piciorului tău. Ar putea fi altceva mai potrivit pentru activități diverse, precum mersul pe jos pe distanțe lungi, alergare și dans? Practic sunt făcuți pentru a asigura confort optim pe tot parcursul zilei.

Așadar, ceea ce este important pentru mine este că sneakerșii sunt moi și pufoși, iar partea superioară din piele de calitate superioară este și ea moale, mulându-se perfect pe piciorul tău.

Este atât de ușor să pășești în confort și stil, și să te simți un pic mai înaltă cu talpa supradimensionată și extrem de aderentă pe orice suprafață!

Culoarea și designul lor se potrivesc cu orice idee de outfit creativ pe care ai avea-o, fie că mergi la un brunch cu fetele, fie că alegi să porți un outfit athleisure, cu siguranță vei lăsa o impresie plăcută. Designul special oferă o notă de culoare aurie și este garantat să declanșeze diva ta interioară, cea plină de farmec.

 

Forum Bonega este fabricat parțial din conținut reciclat generat de deșeurile de producție pentru a evita un impact mai mare asupra mediului decât producerea de conținut virgin, iar eu felicit adidas pentru inițiativa asta.

Așadar, sneakerșii clasici de baschet, reproiectați, introduși din nou după atâția ani, peste noi și noi tendințe, se impun tuturor iubitorilor de sneakerși ca o alegere indispensabilă în materie de modă.

 

Suzana

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick