pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
16.11.2022.

COZY AUTUMN VIBES

Bună tuturor,

Iată-mă din nou aici. După cum știți, stilul meu vestimentar este sportiv-elegant. L-aș descrie ca fiind un stil vestimentar casual și mai ales confortabil. În ocaziile de zi cu zi, printre care se numără mersul la facultate, ieșitul la o cafea cu prietenii sau doar o simplă plimbare, aleg de obicei piese în care mă simt bine și confortabil. Data trecută v-am prezentat modelul de sneakerși adidas Astir. În continuare rămân consecventă stilului meu, prin care încerc să creionez dragostea pentru modă, confort și un look casual. Dacă și tu ai căutat ultimele apariții de sneakerși de damă pentru aceste zile de toamnă, îți prezint modelul Reebok Club C Geo Mid.

Confortul este important pentru fiecare dintre noi, dar bineînțeles și sneakerșii trebuie să fie cool și să poată fi asortați ușor. Sunt realizați cu o combinație de materiale, de piele întoarsă de calitate premium și piele rezistentă în partea superioară. Ce este sigur este că-ți îți vor oferi tot confortul pe care îl meriți.

O talpă exterioară groasă, o protecție împotriva noroiului și un călcâi cu un decupaj mediu subliniază aspectul atractiv. Sneakerșii au un profil cu un decupaj discret, cu șireturi clasice. Reebok Club C Geo Mid sunt sneakerși concepuți pentru plăcerea ta, iar eu am ales să-i combin cu un trening alb și un tricou bej, un look clasic confortabil de zi cu zi pe care îl adorăm cu toții.

Comandă-i online sau dă o fugă la cel mai apropiat magazin Buzz Sneaker Station și vezi de ce acest model a fost făcut pentru tine.

A ta Adna!

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick