pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
23.11.2022.

NEON VIBES – ATTRACTS NEON TRIBE

Bună, tuturor,

Numele meu este Anja. Popov Anja. Da, este o referință din filmul James Bond, deoarece filmul se baza pe personajul Duško Popov, care era un agent triplu. Ei bine, eu nu sunt agent, dar sunt freelancer, așa că pot călători digital în toate colțurile lumii, iar martini-ul meu ("shaken, not stirred") este cafeaua “dojč”.

Deoarece jobul meu nu mă obligă să fiu la birou în costum și pe tocuri, stilul meu este casual cu elemente sportive. Așa că sneakerșii sunt un detaliu indispensabil și-i combin chiar și cu fuste și rochii. Îi prefer în culori vii și cu multe imprimeuri.

Sunt mereu în mișcare, așa că este extrem de important pentru mine ca sneakerșii să fie confortabili și fix așa sunt cei aleși astăzi, Nike Air Max Bliss. Pernele Air Max, încorporate în spuma ușoară de pe talpă, pun un confort de excepție în fiecare pas.

Inspirați de natură și de tot ce are ea de oferit, acești sneakerși se îmbină cu tehnologia modernă pentru a oferi un confort fără egal.

Aș pune un accent deosebit pe culoarea neon, care iese în evidență pe această vreme gri de început de iarnă și oferă un plus de curaj în orice ieșire pe care o faci.

Combină-i cu un outfit plin de imprimeuri și culori îndrăznețe din noua colecție Nike. Descoperă Nike Air Max Bliss în cel mai apropiat magazin Buzz sau online.

 

Dare not to fit in!

 

@popovanja

A fost util acest articol

Articole similare