pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
30.11.2022.

Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation

Hey buzzers!

Mă stârnește curiozitatea de fiecare dată când văd o pereche de sneakerși care-mi plac. Asta pe lângă faptul că mi-i doresc, evident. Dar încerc să aflu povestea din spatele modelului, așa cum și fiecare cântec de-al meu are. Inițial destinat alergării, Air Max 95 este primul model la care perna de aer din partea frontală este vizibilă, iar swoosh-ul este unul mic, discret. Inițial, Sergio Lozano, designerul Nike ACG, a considerat că Air Max 95 este în sine o semnătură Nike și nu mai are nevoie de o introducere a brandului prin logo. Plăcându-mi stilul ăsta mai stealth, ușor undercover, am ales astăzi Air Max 95 Black/White/Blue.

Micile accente verzi neon de pe talpa inferioară sunt un tribut adus laturii competiționale de la care a plecat conceptul Air Max 95. Ne folosim de el pentru a-l combina cu alte elemente neon, în outfitul nostru!

Cu toate că a fost o zi ploioasă de sfârșit de Noiembrie, m-am simțit excelent în outfitul ales. Sneakerșii Air Max 95 sunt foarte confortabili și stabili. Aș putea sta în ei o zi întreagă, fără probleme. Pe lângă asta, sunt foarte rezistenți, bine făcuți și aderă pe orice suprafață. Se observă aici atingerea de geniu a lui Lozano, care a adus instinctiv mici note de Nike ACG; nedeclarate, dar sesizabile. Fontul retro al scrisului evocă împlinirea a 50 de ani de inovație Nike adusă industriei.

Eu am ales să îi port cu un trening lejer Nike, căptușit cu fleece pentru un confort maxim pe vremea de afară. Ce mi se pare foarte tare este faptul că designul Air Max 95 este atât de jucăuș, încât an de an apar noi și noi release-uri cu combinații de culori pe toate gusturile.

Găsești modelul Air Max 95 Black/White/Blue sau toată gama de Air Max 95 în diverse culori în magazinele Buzz sau online.

 

Fii cool,

El Nino

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick