pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
07.12.2022.

ACBC EVERGREEN: Mână-n mână cu moda și trendurile ecologice

Hey guys!

 

Pentru început, haideți să ne cunoaștem - numele meu este Iva Šćekić și am devenit recent membră al Buzz Crew. Fiind o persoană care adoră cultura sneakerșilor, sunt foarte încântată să fac parte din povestea asta. Obsesia mea pentru sneakerși crește odată cu vârsta, așa că în dulapul meu de încălțăminte puteți găsi diferite siluete în mărimi cuprinse între 39 și 41. Dacă se întâmplă ca o pereche de sneakerși să mă cucerească de la prima vedere, nici măcar nu-mi pasă dacă sunt mărimea potrivită - îi iau chiar dacă sunt de cu o mărime sau două mai mari. Îi port cu orice ocazie și sunt o parte obligatorie a stilului meu. Din cauza ritmului agitat și a numeroaselor activități din timpul zilei, este important pentru mine ca încălțămintea să fie confortabilă, și de cele mai multe ori chiar este cazul. Recunosc însă că există în colecția mea modele care m-au atras doar datorită aspectului lor și cărora nu le-am putut rezista. Trebuia să-i am, indiferent de faptul că s-ar putea să nu fie neapărat cei mai confortabili.

Am fost încântată de vestea că la Buzz tocmai a sosit un nou brand de sneakerși. ACBC este un nume de care ai auzit cu siguranță dacă ești un fan al modei sustenabile. Sneakerșii lor sunt unici tocmai datorită procesului de producție bazat pe materiale biodegradabile și reciclate. Și nu doar talpa, ci fiecare detaliu al acestor adidași este obținut din surse regenerabile. Uimitor, nu-i așa?

 

Sunt foarte deschisă în ceea ce privește diferitele stiluri și îmi place adesea să experimentez – de la piese de designer până la clasicii cu pedigree sportiv. Pentru ținuta de astăzi, am ales sneakerșii ACBC Evergreen, concepuți în colaborare cu celebrul brand de modă Alexander Smith. Sunt în modă încă din copilăria mea; fiind mulți ani model, sunt familiarizată cu diverse piese de designer. Pot spune în mod cert că asocierea de confort și design în ACBC este top! Una dintre cele mai utile informații pentru mine, ca mare colecționar, este că acești sneakerși sunt realizați din materiale sustenabile și 100% naturale, fără origini animale.

ACBC Evergreen este unisex și se va potrivi la fix într-o varietate de stiluri, atât pentru băieți, cât și pentru fetele din gașca ta. Clar îi voi purta la o mulțime de ținute și este foarte posibil să-i vreau în colecția mea și într-o altă culoare.

Puteți găsi modelul Evergreen, precum și toată colecția ACBC, în magazinele Buzz sau online.

 

 

Iva

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick