pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
21.12.2022.

Amintiri din copilărie cu Reebok Hexalite Legacy

Hei, gașcă! După cum putem vedea cu toții, iarna este aici, în timp ce eu sunt din nou cu voi pe Buzz Crew, gata să vă dezvălui bijuteriile sezonului. Zăpada a venit în sfârșit, iar asta îmi influențează starea de spirit, alegerea hainelor și a culorilor.

Astăzi mă voi concentra asupra accentelor vestimentare care nu pot trece neobservate. Încep cu talpa ca un fagure și elementele roz pal ale Reebok Hexalite Legacy, care, pe lângă faptul că arată super-cool, îți garantez că te vor teleporta înapoi în copilărie, când fiecare pas îl făceam, în loc să călcăm pur și simplu. Ei bine, la fel se întâmplă și cu Reebok Hexalite Legacy, deoarece îți oferă o senzație de elasticitate prin amortizarea călcâielor în timp ce mergi. Iar partea cea mai tare este că nimeni nu se va uita ciudat la tine pe stradă.

Eu mi-am asortat pantofii cu blugi și un hanorac deasupra, dar poți experimenta pentru că sunt foarte ușor de purtat și chiar mai ușor de fotografiat.

Ca pasionată de sporturi de iarnă, selecția mea de astăzi a inclus jacheta MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT, care nu este potrivită doar pentru munte, ci la fel de perfectă pentru stilul de viață urban. Cunoscând temperaturile de afară, nici nu m-aș gândi să ies fără să fiu îmbrăcată corespunzător – cu alte cuvinte, ca un urs polar care se îndreaptă spre Polul Nord.

Nu voi minți dacă vă spun că alegerea mea în materie de haine de iarnă este influențată nu doar de confort, ci și de micile detalii – teasere care îmi captează imediat atenția și care sunt capabile să transforme un model în preferatul meu total. Ceea ce mi-a „gâdilat” preferințele în materie de modă la jacheta MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT, de exemplu, a fost plasturele interior cu banda desenată "A Happy life" - cum să nu te îndrăgostești pe loc de el? Recunoaște, și tu ai acele mici ciudățenii care te prind automat și te fac să te îndrăgostești iremediabil.

Asta e tot de la mine, prieteni. Sper că v-a plăcut stylingul meu, iar acum vă las să visați la o zăpadă undeva la munte și să evocați amintiri din copilărie, când țopăiam liberi pe străzi. Încă o putem face cu Reebok Hexalite Legacy!

Poți găsi Reebok Hexalite Legacy și întreg outfitul meu în magazinele Buzz sau online.

 

Your Akasha

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick