pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
25.01.2023.

Nike Air Max Dawn: Orange is the new black

Hello gașcă!

Eu sunt Vanja Vučković. Viața mea în social media a început în urmă cu câțiva ani, odată cu canalul meu de YouTube și cu crearea unora dintre primele videoclipuri. Astăzi, puteți urmări conținutul pe care îl public pe YouTube, Instagram și TikTok.

Mă bucur că am în sfârșit ocazia să vă arăt noii mei sneakerși preferați. Când i-am văzut în vitrină, mi-au atras imediat atenția și mi-am dorit să-i am. Erau disponibili pe mai multe culori, dar m-am decis în favoarea culorii mele preferate: portocaliu.

Sneakerșii despre care vă scriu fac parte din top 3 modele Air Max ale mele și este vorba de Nike Air Max Dawn.

Tehnologia revoluționară Air a prins viață în 1978, iar în 1987 Air Max 1 a debutat cu tehnologia Air cu unitate vizibilă, permițând fanilor mai mult decât o simplă senzație de amortizare – a devenit o talpă cu perna de aer la vedere. De atunci, noua generație de Air Max a devenit un succes printre atleți și colecționari, oferind combinații de culori izbitoare.

Înrădăcinat în ADN-ul atletismului, Air Max Dawn este fabricat din cel puțin 20% materiale reciclate. Pielea sintetică și alte materiale îmbină vibe-ul vintage al zonei sportive cu detalii actuale. Amortizarea Nike Air oferă o prognoză de dispoziție bună pentru întreaga zi.

De asemenea, îmi place că acest model de sneakerși poate fi asortat cu o selecție largă de outfituri. Pot fi purtați atât pentru antrenament, cât și combinați cu stilul de viață monden.

Cred că nuanța de portocaliu regăsită pe acest model de sneakerși este un hit absolut în acest sezon și pot afirma clar că portocaliul este noul negru!

Căutați modelul Air Max Dawn în cel mai apropiat magazin Buzz sau online.

 

Vanja

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick