pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
08.02.2023.

Cold Story Short

Sneaker check 1, 2! Do you copy?

Bună, tuturor,

 

Chiar nu știu de unde să încep, așa că m-am gândit că poate ar fi mai bine să o iau de la început! Numele meu este Mihailo Ristanić, locuiesc în sector 021, iar oamenii mă cunosc mai ales după porecla Story. Profit de această ocazie pentru a mă prezenta ca un nou membru al Buzz Crew! Prea tare, aș spune!

 

Dragostea mea este dansul. Fac breakdance de 12 ani. Sunt mândru să spun, pentru cine nu știe, că breakdance-ul va face parte din Jocurile Olimpice de la Paris din 2024! Așadar, sunt un tip din cultura Hip Hop. În calitate de dansator, DJ și MC, m-am îndrăgostit pur și simplu de sneakerși și de cultura creată în jurul lor, pentru că ei fac parte din amprenta personală a fiecăruia. Dansatorii aveau întotdeauna cei mai noi sneakerși. Tipii mai old-school susțin că această cultură a Hip Hop-ului ar trebui să aibă un al cincilea element: MODA! Stilul a contat întotdeauna în orice. Are sens, nu-i așa?

Astăzi vreau să-ți arăt un must-have din colecția mea. Zilele acestea sărbătorim 40 de ani de existență a modelului Air Force 1 și chiar nu știu ce m-ar fi protejat de frig, ploaie și zăpadă dacă din Force 1 nu ar fi ieșit Nike Lunar Force 1 Duckboot. Un motiv în plus să sărbătorim, dacă mă întrebi pe mine.

 

Cu unele articole este pur și simplu dragoste la prima vedere. Eu mi-am luat prima pereche în urmă cu aproximativ 6 ani, imediat ce am pus ochii pe ele în primul magazin Buzz din Novi Sad, pe strada Zmaj Jovina. Având în vedere că sunt mereu în mișcare, confortul joacă într-adevăr un rol important în alegerea mea. Chiar și atunci eram înnebunit după ei și nu mă așteptam să aibă una dintre cele mai moi și mai confortabile tălpi ever! În același timp, niciodată un pantof mai mare și mai ușor pe piciorul meu.

Știi... dușurile reci, saunele și alte activități similare nu au fost niciodată o problemă ca parte a exercițiilor fizice. Chiar și așa, am sânge rece din fire, ce pot să fac! Dacă nu am o glugă pe urechi și sneakerși potriviți pentru temperaturi mai scăzute, nu vreau să ies afară, deși iubesc fiecare anotimp. Duckboot este iubire, așa că nu există iarnă pentru mine.

 

După atâția ani, au reușit să mă surprindă din nou. Lunar Force 1 sunt și mai ușori și mai confortabili în acest sezon pentru ca tu să îi poți purta cu orice. Întâlnire de afaceri, o plimbare în parc, o sală de sport sau un ceai rapid în treacăt cu un prieten – merg cu orice!

Există o vorbă în breakdance care spune că nu contează ce faci, ci cum o faci. Eu urmez aceeași filozofie când vine vorba de styling, pentru că toți avem mai mult sau mai puțin aceeași alegere. Dar nu este vorba despre ce porți, ci despre cum îl porți! Sunt curios cum porți perechea ta de Lunar Force 1 Duckboot!

 

Mihailo

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick