pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
22.02.2023.

History of the 90s' with adidas Ozelia

Hey, gașcă,

Sunt foarte happy să vă spun că m-am întors, de data asta ca parte a celei mai tari echipe - echipa BUZZ. Așadar, eu zic că ne vom vedea mai des. Iar astăzi sunt gata să vă duc în lumea mea de dans și muzică și să ne întoarcem în timp împreună cu adidas Ozelia.

adidas Ozelia este unul dintre modelele cult, aducând înapoi nostalgia spiritului îndrăzneț al anilor '90. Și chiar dacă fac parte din Generația Z, sau GEN Z, cum ne numesc majoritatea oamenilor, mă identific foarte mult cu cultura pop a anilor '90, când stilul street era la apogeu. Tot în acea perioadă au apărut unele dintre cele mai cool piese pentru dans. Piese care ies cu volum maxim din difuzoarele cluburilor chiar și în ziua de azi.

Sneakerșii adidas Ozelia poartă, de asemenea, ADN-ul anilor '90, dar combină stilul retro cu tehnologia modernă, precum talpa intermediară amortizată și adiPRENE®, care absoarbe forța de impact între suprafață și călcâi, reducând astfel efortul asupra articulațiilor. Știi că, în dans, este super important să poți face toate mișcările pe care le dorești cu ușurință.

 

Pe lângă faptul că sunt nespus de confortabili și îți oferă o aderență foarte bună, adidas Ozelia m-au cucerit prin designul lor. Combinația de țesături diferite este ceva ce mi-a plăcut întotdeauna foarte mult, plus că funcționează foarte bine cu elementele de camuflaj de aici.

Eu personal am asortat-o cu acest set adidas Ozworld și cu pălăria mea preferată pentru a completa ținuta în stilul meu.

Dacă și tu ești unul dintre acei fani retro care respectă alegerile curajoase în materie de design, poți găsi adidas Ozelia în magazinele BUZZ sau online aici.

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick