pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
15.03.2023.

NMD_3 TAKES OVER

Hey guys!

 

Deși articolele mele anterioare au fost dedicate brandului Nike, cred că merită menționat faptul că în acest sezon adidas cucerește străzile cu o nouă colecție. Astăzi voi scrie despre perechea pe care am purtat-o cel mai des în ultima vreme – și care m-a dat gata!

Pentru a vizualiza acest model de sneaker, să ne întoarcem câțiva ani în urmă. Pe 12 decembrie 2015, a fost lansat primul lot de adidas NMD – iar NMD a cucerit străzile orașelor din întreaga lume. O siluetă modernă, realizată cu cele mai noi tehnologii, aduce un omagiu sneakerșilor emblematici adidas, precum Micro Pacer, Rising Star, Boston Super. În ziua de azi, adidas dezvoltă aceeași idee și, jucându-se cu transparența, aduce în prim plan modelul NMD_V3!

Atunci când aleg sneakerși noi, este important pentru mine să îi pot asorta cu stilul meu vestimentar și absolut totul se potrivește cu colorway-ul noului NMD_V3. Trebuie să precizez că talpa Boost îi face incredibil de confortabili. Sunt sigur că te vei bucura de ei acum când avem parte de zile mai călduroase, în timp ce ești afară din zori și până la apus! Materialul din care sunt confecționați este foarte flexibil și se adaptează perfect la picioarele tale.

Adidas NMD_V3 este un model care-ți va adăuga o notă personală în outfiturile de primăvară. Nu rata nici tu perechea ta, așa că grăbește-te la cel mai apropiat magazin Buzz – sau comandă online.

Până data viitoare,

Vanja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick