pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
12.04.2023.

LIBER SĂ FII CU TINE ÎNSUȚI CU CONVERSE RUN STAR MOTION

Salut,

Sunt bucuroasă să îți spun că fac acum parte din echipa BUZZ, unde tuturor ne place să ne distrăm, să ne bucurăm de viață și să arătăm bine. Sunt Lina Roskin și astăzi îți voi prezenta lumea mea și îți voi împărtăși rutina mea zilnică, unde confortul și stilul sunt cele mai importante. Sunt model, instructor de yoga, scriitor și în mare parte cineva care preferă să nu vorbească prea mult despre ea însăși, dar alege să vorbească și să scrie despre lucrurile care o inspiră.

Așa că aș putea începe prin a descrie sneakerșii mei preferați, pe care îi consider esențiali - CONVERSE RUN STAR MOTION, care sunt atât de confortabili încât au devenit parte din viața mea de zi cu zi. Mi-am cumpărat chiar și o a doua pereche de Converse Run Star negri, astfel încât să îi pot purta cu orice ținută. Partea cea mai tare este că nu îi port doar în oraș, ci chiar și pe munte, când plimb câinele. Și îți pot spune sincer că nu i-aș schimba cu nicio altă pereche.

Designul excentric al tălpii m-a cucerit imediat, dar așa cum îmi place mie să spun - aspectul nu este totul. Ceea ce contează este să te simți confortabil și să îți poți exprima stilul cu ușurință. De aceea aș spune că CONVERSE RUN STAR MOTION mă reprezintă pe mine și bucură copilul din mine, care sare voios și fericit și zboară mai ușor cu fiecare pas.

Și dacă tot vorbim despre confort, aș vrea să îți prezint un alt #musthave din rutina mea zilnică - noul brand din BUZZ, DOT. Designul simplu merge la orice, dar ceea ce m-a făcut să mă îndrăgostesc este confortul de a mă simți “acasă” oriunde le port. Am deja un set complet - bluză, hanorac, pantaloni... Nu voi enumera totul, pentru că indiferent ce alegi de la DOT, îți pot garanta că va intra în top 3 lucruri pe care dorești să le porți zilnic.

Și pentru a încheia, te las cu un mesaj de la mine: cel mai important lucru în viață este să te simți confortabil - în fiecare situație și în fiecare moment. Apreciază confortul și străbate viața în stil.

Ne vedem curând!

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick