pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
27.04.2023.

Midnight Navy” cu putin “Lemon Twist

Salut echipa,

În această postare, vă prezint noua pereche de sneakerși Nike Air Max TW. Am ales acest model datorită culorilor neutre care se potrivesc perfect cu orice ținută.

În aceste zile de primăvară, nu vei da greș cu o pereche albă de Air Max.

Dacă ești îndrăgostit de look-ul clasic din anii '90, dar apreciezi și stilul modern in continua dezoltavre din ziua de azi, acești sneakerși Nike Air Max TW pentru bărbați sunt pentru tine. Sunt inspirați de venerabila franciză care a introdus tehnologia Nike Air și a pus bazele pentru un aspect potrivit pentru alergare. Designul lor impresionant oferă confort și stil modern. Partea superioară unică, combinată cu linii unghiulare și organice, creează un efect uimitor.

Culorile contrastante fac styling-ul ușor, iar dacă ești pregătit pentru următorul pas, pernele de aer îi dau un aer modern. Acest model de Nike Air Max TW are un profil scăzut, motiv pentru care îl poți combina cu orice piesă din dulapul tău.

Vezi cum am făcut-o eu și dacă îți place acest model Nike Air Max TW, îl poți găsi în toate magazinele Buzz, precum și online.

 

@plugoja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick