pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
03.05.2023.

PINK FLORAL GRL

Salutare, salutare!

Am revenit cu o poveste nouă, sneakerși noi, pregătiți pentru zilele calde care urmează. În lumea sneakersilor există tendințe trecătoare și sneakerși clasici, care ramân iconici. Converse este cu siguranță unul dintre clasici, nu există nimeni care să nu ii fi purtat, iar eu le-am experimentat noul model, acum în 2023.

Converse Run Star Hike sunt sneakerșii care mi-au uimit. De ce? Aspectul creativ și foarte imaginativ al acestora este ceva care nu poate trece neobservat. Culorile frumoase de vară cu detalii florale m-au captivat la început. Modelul se remarcă prin materiale inovatoare, detalii autentice și o talpă ultra-ușoară – făcându-l perfect pentru zilele de primăvară și vară.

Sunt sigură că se va potrivi perfect cu toate ținutele mele casual vara aceasta. Cum le-ai combina și care este locul tău preferat în care să-I porți? Arată-ne combinațiile tale și etichetează Buzz pe Instagram. Până atunci, bucură-te de aceste zile însorite, relaxează-te și mergi cu capul sus în noua ta pereche de Converse.

Puteți găsi acest model în magazinele Buzz sau online.

Îți trimit multă dragoste,

A ta Adna!

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick