pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
24.05.2023.

Unleashing Sneaker Magic: Reconstructia Cool a Anilor '80!

Salutari ! Mirel aici, ma recomand ca un creator de continut in domeniul fashion de ceva timp si stilul meu a fost descris de mai mult lume ca fiind unul destul de disruptive pentru ca imi combin cunostintele si experienta cu un stil de filmare si vorbire, all over the place, deci, hey, hey, cine s-ar potrivi mai bine sa va povesteasca despre o pereche cu un design din anii 80 care a fost reconstruita si acum arata modern? Scuze, nu va pot auzi prin ecran dar sper ca ati spus “tu, Mirel”

 

Ca sa-mi onorez stilul de comunicare atipic o sa incep cu sfarsitul, sneakersii astia sunt absolut senzationali, combinatia de culori este extraordinar de versatila, sunt neasteptat de comozi si ce iubesc cel mai mult la ei e ca sunt plin de detalii absolut deosebite si eu spun intotdeauna ca “detaliile fac diferenta”, hai acum sa va povestesc mai multe despre ei.

Unul dintre aspectele care mi-a atras imediat atenția la Nike Dunk Low Remastered este abordarea deconstructed, mi-a placut intodeauna acest concept dar nu am gasit pana acum o pereche care l-a abordat si care sa-mi cucereasca inima ca mai apoi sa intre in garderoba mea, wink wink. Faptul că acești sneakersi au un aspect curat și în același timp lejer și puțin dezordonat îi face cu ușurință o piesă centrală într-un outfit. Fie că îi asortezi cu jeansi, pantaloni cargo sau chiar cu o pereche de pantaloni scurți eleganți, vei adăuga un strop de viață și stil, e aproape imposibil sa dai gres cu ei. Atentia la detalii este absolut extraordinara, cusaturi si un mic touch de portocaliu cat sa ii faca sa stand out, talpa care e culoarea off white ca sa-i faca sa aiba un aspect vintage, limba deconstructed si tag-ul de la Nike care e cusut in lateral, efectiv mi se pare ca sunt o piesa de arta.

Stiu, acum te gandesti, “ok, Mirel, dar care-i dezavantajul la ei? Pun pariu ca sunt inconfortabil sau ceva” si aici vin eu sa spun ca la asta ma asteptam si eu pana i-am pus in picioare si reactia mea a fost “ce?” si asta doar pentru ca am ramas socat de cat de confortabil si snug iti tin picioarele, au umblat cu mine zilele astea la filmari si photoshootings si sincer I LOVE THEM, dar pentru ca-mi place sa fiu pe cat se poate de transparent, aceasta pereche are si doua mari dezavantaje deci hai sa vorbim despre ele. 1. Toata lumea o sa fie atenta la perechea ta de sneakersi si nu o sa mai auda ce discuti cu ei 2. Dupa ce o sa-i cumperi o sa-i porti o luna intreaga 24/7 si o sa uiti ca mai detii si alte perechi.

In concluzie, perechea asta chiar m-a dat pe spate din toate punctele de vedere, o pereche care m-a ales pe mine nu cred ca am ales-o eu pe ea pentru ca-mi doream de mult timp o pereche de dunks si o pereche de sneakers reconstructed deci eu zic ca e momentul sa vizitezi magazinele Buzz sau online si sa-i lasi sa te aleaga.

BAM!

 

Mirel

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick