pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
07.06.2023.

Always in style with the NIKE AIR MAX 90 SE XCAT

Salut, prieteni! Eu sunt Philip Bukov și, în afară de a fi actor, fac parte și din cea mai tare gașcă - vorbesc despre Buzz, desigur. Astăzi, sunt aici să vă arăt alegerile mele de stil atât pentru plimbările prin oraș, cât și pentru antrenamente, deoarece sportul este a doua mea mare pasiune după actorie. Nu voi ascunde nici faptul că există și o a treia pasiune - pasiunea mea de a arăta bine și de a mă simți confortabil în pielea și hainele mele.

Vreau să încep cu încălțămintea. Pentru mine, sneakerii au fost întotdeauna cea mai importantă parte și trebuie să recunosc că atunci când aleg ținuta pentru ziua respectivă, îi aleg pe ei primii. Astăzi, vreau să vă prezint NIKE AIR MAX 90 SE XCAT, cu designul lor captivant. Sunt un mare fan Nike în general, dar sunt și un fan și mai mare al AIR MAX 90! Sunt cu adevărat cool și confortabili, iar culorile se potrivesc perfect cu pantaloni scurți și un tricou în oraș, dar merg și foarte bine cu hainele mele de antrenament.

În viața de zi cu zi, de multe ori asortez NIKE AIR MAX 90 SE XCAT cu pantaloni scurți de bumbac, care sunt în același timp confortabili și la modă pentru oraș, iar acest tricou cu un design interesant completează perfect stilul meu personal.Când fac sport, prefer materialele mai ușoare, așa că am ales Nike Swim, dar trebuie să spun că abia aștept să-i port nu doar la antrenamente, ci și la plajă. Și cu asta vă las până la următoarea noastră întâlnire aici, cu privirea îndreptată spre vara vibrantă care urmează!

 

În magazinele Buzz și pe magazinul online, Nike Air Max 90 SE XCAT vă așteaptă.

 

Acum plec, bye

Philip Bukov

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick