pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

Pe 1, 3 si 6 Mai suntem alaturi de tine pe e-mail. Scrie-ne un mesaj la online@buzzsnearkes.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
05.07.2023.

Puma RS-X - confortabil și fresh, doar într-un singur model!

Ținând cont că acesta este primul meu blog pe care îl scriu pentru Buzz, am dorit să dau tot ce am mai bun și să vă spun sincer părerea mea despre pantofii sport PUMA RS-X EFEKT TM. Fără nicio minciună.   

Așadar... intru în Buzz și văd un model care spune "Puma". Poate acum câțiva ani, doar cutia Puma în sine m-ar fi făcut fericit, pentru că ar fi conținut acei sneakerși frumoși Puma Suede pe care i-aș fi purtat imediat cu șireturi groase. Recunosc, cu ei aș fi arătat ca 70% dintre gașca cu care mă întâlneam, dar tot ar fi fost o pereche de top.

De data aceasta, am ales modelul RS-X (care sună mai degrabă ca o motocicletă Kawasaki decât ca un adidaș, dar în mod realist, nu contează... am văzut nume mai rele pentru sneakerși). Știu că acest model nu este nou; dacă nu mă înșel, cred că Puma l-a lansat în 2018. Cel mai bun lucru este că am avut ocazia să port modelul RS-X roșu în 2020, când am filmat un videoclip pentru piesa mea "Hollywood". Am filmat videoclipul și i-am returnat a doua zi pentru că nu mi s-au părut potriviți la momentul respectiv. Au fost minunați pentru videoclip, dar mi s-au părut destul de masivi pe piciorul meu de mărimea 44,5. Astăzi, acea decizie mi se pare destul de pripită pentru că nu le-am acordat nici măcar o șansă. Modelul despre care scriu acum este tot RS-X (EFEKT TM) ca acum doi ani, dar de data aceasta am avut ocazia să-i port pentru o perioadă mai lungă și vă pot spune că sunt unii dintre acei sneakerși (literalmente 2 perechi pe care le am) care nu-mi provoacă discomfort după ce îi port timp de 2 ore.

Acest lucru se datorează, probabil, faptului că Puma a lansat tehnologia RS încă din 1986, cu scopul de a-și ajusta modelele pentru uzul activ, cum ar fi alergatul. În acest model RS-X, poți alerga, deși personal nu ar fi prima mea alegere în acest scop. Nici nu este conceput pentru asta..

Modelul RS-X este conceput pentru a-ți oferi confort maxim în timp ce arăți fresh, indiferent dacă ești în clasa a 6-a, termini masteratul în Educație Fizică sau tocmai ai devenit bunic pentru a treia oară. Aceșt model RS-X de astăzi sunt departe de ceea ce am avut ocazia să încerc în 2020. Nu mai par a fi atât de plastici; picioarele tale vor fi confortabile pentru că materialele sunt respirabile acolo unde trebuie. Da, tot par masivi, dar când îi ții în mână, îți dai seama că de fapt sunt foarte ușori.

În magazinul Buzz, am văzut modelul Puma RS-X în exact alte 13 variante de culori, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, astfel încât îo poți alege în voie pe cei care ți se potrivesc. Lăsând la o parte culorile și masivitatea... Sincer, nu cred că vei găsi prea multe perechi de sneakerși pe rafturile de astăzi care să nu te dezamăgească, indiferent dacă urci pe Sljeme într-o dimineață de duminică sau bei o cafea cu prietenii în Piața Cvjetni într-o după-amiază de duminică după Sljeme.

Aș putea scrie despre istoria mărcii Puma, dar nimeni nu este interesat de asta și în mod realist, dacă ești măcar un iubitor mediocru de sneakerși, ca mine, știi că Puma nu a dezamăgit niciodată cu modelele lor, chiar dacă poate nu sunt la fel de în vogă ca alte mărci în acest moment. Dar atribui asta atitudinii lor directe cu care nu toată lumea va fi de acord... la fel ca și acest articol de blog.

Poți să judeci singur, iar eu voi păstra acești RS-X în colecția mea, în timp ce tu îți poți găsi modelul tău la magazinele BUZZ sau online!

 

Zembo Latifa

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick