pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
19.07.2023.

adidas NITEBALL: Sursa ta de inspirație!

Salut, oameni!

 

Abia așteptam să vă scriu despre modelul care este cu siguranță alegerea mea pentru acest sezon de vară, și anume adidas Niteball. Forma foarte interesantă și partea superioară din piele fac acești sneakerși potriviți pentru ieșiri, deși nu acesta a fost scopul lor inițial. Totuși, cele trei dungi familiare păstrează acea senzație de pantofi sport. Adidas a găsit inspirația pentru Niteball în baschet. În ceea ce privește sneakerșii, sunt în general atras de cele mai mici detalii, pe care acest model, desigur că le are!

Pe limbă există un logo adidas cu trei frunze care poate fi îndepărtat, iar eu l-am întors cu susul în jos. Mi-a plăcut cel mai mult Niteball datorită aspectului său futurist și culorilor, care pot fi combinate ușor cu orice ținută. Întotdeauna caut o versiune sport pentru sneakerși, mai ales pe timpul verii.

Nu pot să nu menționez că sneakerșii adidas Niteball sunt fabricați în parte din materiale reciclate generate din deșeurile de producție. Cred că prin achiziționarea articolelor care conțin materiale reciclate, contribuim și noi la protejarea mediului înconjurător!

Casual și confortabil, dar totodată urban și diferit, ar fi o descriere adecvată a stilului meu. Temperaturile de vară sunt mult mai plăcute atunci când porți o garderobă realizată din cele mai calitative materiale.

Ținuta pe care am ales-o este cu siguranță o demonstrație că, în ciuda confortului maxim, poți fi observat. Șorturi din bumbac, un tricou oversized și sneakerșii Niteball sunt alegerea mea pentru această vară!

Mergeți în cel mai apropiat magazin BUZZ sau vizitați magazinul online și achiziționați-vă această pereche de sneakerși!

Până data viitoare!

 

Vanja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick