pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
26.07.2023.

Nike Dunk High: Artistic si Atemporal

Salutare, eu sunt George și cred că unii dintre voi mă știți drept CustomByGB de la multiplele colaborări pe care le-am avut și le am cu prietenii de la Buzz.

 

Deși meseria de custom sneakers artist mă face să petrec îngrijorător de mult timp în prezența Nike Air Force 1, modelul meu favorit și pe care-l port cel mai des este Nike High Dunks. Cred că e de prisos să mai spun că sunt o persoană care analizează poate, excesiv, detaliile unei perechi de sneakers având în vedere că trebuie să mă mulez mereu după forma și toate caracteristicile acestuia pentru a obține o lucrare custom reușită pentru clienții mei.

High Dunks-urile sunt super versatile și mi se pare că reușesc să atragă atenția într-un mod diferit față de varianta low, în ciuda diferenței de popularitate. O pereche de high dunks poate fi cu siguranță numită piesă statement într-un styling fix datorită modului în care iese în evidență. Și din poziția de artist pot să spun că e o plăcere să customizez acest model pentru că îmi oferă un canvas mai mare și posibilități mai multe de a crea un design ingenios bazându-mă pe forma lor. Și pot să vă spun că au o super construcție iar lucrările pe care le-am făcut pe ei au rezistat extrem de bine în timp.

De confort nici nu mai vorbesc, e cu mult peste aproape toate perechile pe care le dețin în acest moment. Îmi plac aproape toate culorile care există acum pe piață și dacă ar fi să aleg în ce combinație cred că se integrează, aș zice că merg cel mai bine cu jeans și pantaloni jogger pentru un stil mai casual. La fel de bine arată și cu pantaloni scurți mai largi, tip basket ball și cred că așa au devenit, de fapt, populari in the first place.

Am recomandat și recomand cu toată căldura acest model, e unul clasic și poate fi purtat în multe combinații iar asta mi se pare un aspect extrem de relevant atunci când cauți o pereche de sneakers care să se preteze pe hainele din garderobă, să fie comozi și, cel mai important, să fie rezistenți.

 

Modelul High Dunk Panda e disposibil acum in magazinele Buzz sau in magazinul online. Nu rata șansa de a-ți lua și tu o pereche acum!

 

Pe data viitoare,

George

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick