pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
04.10.2023.

Always on the go with ASICS GEL-NYC

Salut, echipa,

După cum unii dintre voi știu deja, eu sunt dansator și coregraf, ceea ce înseamnă că mișcarea este o parte crucială a vieții mele de zi cu zi. Prin mișcare mă exprim, motiv pentru care acord o atenție deosebită sneakersilor pe care îi port. Pentru mine, este important ca aceștia să nu fie doar cool, ci și confortabili. De aceea sunt super încântat să vă prezint și vouă modelul ASICS GEL-NYC, pe care îl port mereu cu mine.

ASICS GEL-NYC sunt creați pentru confort maxim, iar combinația de spumă ușoară și tehnologia inovatoare GEL® din talpă îi face potriviți pentru orice tip de activitate. Un aspect interesant legat de acest model este că partea superioară este inspirată de GEL-NIMBUS® 3 din anii 2000, aspect pe care îl apreciez foarte mult datorită esteticii retro.

Alt aspect pe care îl iubesc la acești sneakerși este că sunt ușor de asortat și poți crea ținute cool cu ei cu ușurință. Alegerea mea principală este să combin pantalonii cargo negri DOT și o bluză cool pentru a oferi ținutei o notă mai interesantă. Arată extrem de relaxat, dar în același timp destul de stilat.

Nu contează dacă ești dansator sau doar extrem de activ pe parcursul zilei, sneakerșii ASICS GEL-NYC  sunt o alegere excelentă pentru a cuceri scena urbană și pentru oricine este mereu în mișcare.

ASICS GEL-NYC te așteaptă în magazinele BUZZ și pe online aici.

Stay fresh,

Remi

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick