pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
01.11.2023.

PINK AIR FORCE 1 WAY

Salutare, prieteni!

Am revenit pentru a vă prezenta un model nou de sneakersi de la Buzz, și de data aceasta este vorba despre NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM. După cum puteți vedea, pasiunea mea pentru modelele Nike Force continuă.

Cei mai mulți dintre voi care mă urmăriți știți că sunt cel mai mare fan al acestui model. NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM sunt niște sneakersi care m-au uimit. De ce? Nuanța roz este o explozie de culoare care poate îmbogăți și rafina orice combinație vestimentară, se potrivesc cu orice, și cu siguranță merită să-i aveți în colecție. De data aceasta, i-am asortat cu un hanorac NIKE Phoenix și colanți negri Nike, care se potrivesc perfect întregului outfit.

Acești adidași au o talpă din cauciuc supradimensionată, cu încărcare de aer încorporată, și garantează confort și stabilitate pe tot parcursul zilei. Sunt de acord că arată minunat, de aceea sunt atât de populari.

Dacă căutați un model trendy, clasic și confortabil, acești adidași sunt exact ce vă trebuie! NIKE Air Force 1 PLT.AF.ORM, ca și multe alte modele din noua colecție Nike, pot fi găsiți în toate magazinele Buzz sau pot fi comandați online.

 

Cu drag, Adna, xoxo!

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick