pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
30.11.2023.

Unicitatea Converse

Salutare tuturor,

 

Sunt iar eu, dar de data aceasta cu ceva cu totul diferit. Am pus mâna pe niște sneakersi noi de la magazinul Buzz și m-au încântat. Abia așteptam să vi-i prezint și vouă.

Acesta este probabil modelul meu preferat din colecție în acest moment, și cu siguranță cel mai neobișnuit. Noul meu Converse Chuck 70 AT-CX a fost un succes. Este un model foarte confortabil, cu o combinație bună de culori, perfect pentru zilele de toamnă. Ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că o clasică legendă a fost modernizată, și trebuie să recunosc că arată foarte puternic. Acest model de sneakersi conferă oricărui outfit un aspect premium și urban. Ieșirea din zona de confort în ceea ce privește alegerea sneakersilor nu ar fi putut arăta mai bine.

Nu știu dacă v-am mai spus vreodată, dar iubesc sneakersii cu șireturi. Converse a fost întotdeauna special pentru mine, pentru că sunt sneakersi creați pentru oricine. Sunt minunați pentru skateboard, sunt celebrați în baschet, iar fiecare persoană care poartă Converse își personalizează modelul în felul său.

Aproape că am uitat să vă spun, primii mei sneakersi au fost Converse All Star de culoare albastru închis. Se pare că vom merge împreună pentru mult timp. 

 

Mi-am luat perechea mea, iar dacă și tu îți dorești una, te așteaptă la stațiile Buzz și online.

 

Cu drag,

Vanja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick