pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
31.01.2024.

adidas Superstar

Exista un singur lucru pe care nu il suport la sneakerși. Formarea cutelor in partea superioara a sneakerșilor, aproape de degetele de la picioare. Mda, acele cute nedorite. Desi poti incerca sa le indrepti cu un prosop umed si un fier de calcat incins, inca nu exista o solutie de calitate pentru aceasta problema. Cu exceptia unui singur model de sneakerși care nu se indoaie in zona critica - si acel model este adidas Superstar. Sunt cunoscuti sub mai multe nume: Superstar, Shelltoes, Shelsice.

Cand vorbim despre adidas Superstar, de multe ori ne gandim la Run DMC si hitul lor "My adidas", prima colaborare a adidas cu muzicieni, dar voi trece peste acest aspect de data aceasta. Acesti sneakersi au fost conceputi in anul in care omul a pasit pe Luna (1969) si au fost pusi la vanzare in anul urmator (1970) - devenind un succes datorita baschetului. In timp ce alergarea si tenisul au popularizat multe perechi de sneakersi, personal cred ca baschetul i-a transformat in fenomenul de cultura pop. Kareem Abdul Jabbar a fost cea mai mare stea a NBA in anii '70, asa ca nu e de mirare ca Horst Dassler (fiul fondatorului adidas - Adi Dassler) l-a ales pe el ca imagine pentru noul model, mai usor si mai rezistent.

Superstar are o viata lunga in spate si nu este niciodata uitat. A trait sute de vieti - de la popularitatea in baschet, la cultura street si hip hop, skaterii i-au adoptat, iar mai tarziu au devenit parte din lumea modei inalte.

Nu exista sneakersi mai rentabili pe piata. Un design legendar cu varf din cauciuc care protejeaza degetele, piele naturala pentru pretul propus, iar confortul s-a imbunatatit odata cu trecerea timpului. Talpa intermediara este spumoasa si incredibil de confortabila, iar acest model se poate combina cu orice tinuta.

Superstar este cu siguranta una dintre cele mai mari stele in cultura sneakersilor.

Cu prietenie,

 

Franjo

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick