pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
14.02.2024.

LOVE AND SAMBA

Salutare tuturor, iată-mă din nou. 

 

Felul meu de a trasmite iubirea este să îi surprind pe cei dragi, iar pentru Ziua Îndrăgostiților din acest an, am găsit o surpriză super la Buzz.

Perechea de sneakerși pe care i-am căutat de mult timp și care sunt în prezent cei mai populari printre gen Z au ajuns în sfârșit în mâinile mele și nu doar o singura pereche. Am fost în dilemă cu privire la culoarea modelului, dar am ales clasicul. Cu siguranță ați auzit cu toții despre modelul legendar SAMBA de la adidas. În afară de forma perfectă și aspectul adidașilor, îmi place faptul că adidas Samba este un model de purtat în fiecare zi. Samba este un model pe care îl iubesc toți, fotbaliștii, skaterii, cicliștii... Samba este peste tot!

Sunt apreciate cel mai mult de către fanii modei, în special streetwear. Sneakerșii care se potrivesc absolut cu orice și se asortează cu orice ținută. Nu ambele perechi sunt pentru mine. Una este pentru ea. 

Pot să mă laud că surpriza a fost grozavă, nu poți da greș cu modelul Samba. Dacă nu știi cum să îți surprinzi prietena, uite aici o idee grozavă!

La Buzz Sneaker Station poți găsi cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților.

Cu dragoste,

Vanja

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
31.
Jan.
2024.
Blogger Pick