pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Buzz crew
25.02.2022.

Juicy Couture is back!

Hey!

Sunt Katja Kolar, de profesie make-up artist. Calea pe care-am luat-o în viață și dragostea pentru modă m-au condus la o mare schimbare în profesia mea și am devenit parte din BUZZ Crew. Sunt adepta unor ținute mai închise, cărora le adaug culori vibrante ale sneakerșilor. De asemenea, aleg des încălțări albe, iar aici mă asigur mereu că sunt super curați.

Probabil că la începutul anilor 2000 nu exista nicio fată care să nu știe despre Juicy Couture. Britney Spears, Jennifer Lopez, Lindsay Lohan și Madonna se numără printre numeroasele vedete care și-au petrecut timpul liber în bine-cunoscutele treninguri din velur. Însă personal cred că niciun nume nu se poate asocia cu Juicy Couture mai bine decât Paris Hilton.

Inscripției clasice Juicy din strasuri strălucitoare i s-a alăturat o inscripție mai puțin flashy, dar totuși atractive, ce se poate vedea pe treningul pe care-l port. Pantalonii de trening Maya de culoare neagră cu inscripție violet poate fi combinată la fix cu puloverul Emilia sau cu jacheta Samantha. Chiar și într-o deghizare mai nouă, treningul îmi amintește încă de adolescența mea, fiind foarte confortabili și totodată cu o notă excentrică. Fie că stai pe canapea, te plimbi prin oraș sau bei o cafea cu un prieten, cu un trening Juicy nu ești niciodată demodat.

Când vine vorba de încălțăminte, este clar - aleg întotdeauna Nike. Am fost uimit de confortul oferit de sneakerșii Nike Crater Impact. Deși la o primă vedere par aspri la atingere și la cum arată, s-au dovedit imediat a fi incredibil de confortabili în timpul mersului. Noii sneakerși futuriști sunt fabricați din materiale reciclate în cel puțin 25% din greutatea lor. În plus, modelele inovatoare reduc deșeurile în comparație cu modelele clasice – logo-ul Nike brodat, suprapuneri eficiente de material și, bineînțeles, tălpile intermediare din spumă Crater. Spuma este realizată din materiale reziduale precum cauciucul, fibrele, pielea și textilele, iar un amestec al tuturor asigură aspectul unic al fiecărui sneaker.

Sneakerșii Nike Crater Impact, ecologici, ușori si într-o culoare trandafirie, super-trendy, se găsesc in magazinele BUZZ. Sunt disponibile si in negru clasic cu talpa alba, bej cu detalii colorate sau negru complet. Pe lângă modelele de femei, poți găsi atât modele pentru bărbați, cat si pentru copii in diverse combinații de culori. Cu siguranță un must-have pentru oricine apreciază confortul.

Sneakerșii super-trendy Nike Crater Impact și multe alte articole pot fi găsite în cel mai apropiat magazin BUZZ sau pe site-ul BUZZ.

Până la data viitoare,

Katya

A fost util acest articol

Articole similare