pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
28.03.2017.

AIR MAX 2017

#kissmyairsro

Pe 26 martie s-au sarbatorit 30 de ani de la lansarea uneia dintre cele mai populare siluete Nike – Air Max 1. Buzz Romania a marcat aceasta zi importanta printr-o serie de evenimente si activari in toate magazinele Buzz din Bucuresti, Cluj si Constanta, toate special dedicate pasionatilor de sneakers.

Air Max Day a adus impreuna toti fanii culturii sneakers, care au purtat siluete Air Max vechi si noi, si le-a oferit: shoe bags Kiss My Airs, sireturi Air Max, SNKRS REFRESH corner, street dance, muzica si cele mai noi modele lansate Nike Air Max Flyknit.

Pasionatii de sneakers care ne-au vizitat magazinul Buzz din Afi Cotroceni au beneficiat de servicii de reconditionare a sneakers-ilor in SNKRS REFRESH corner. Un profesionist si un adevarat colectionar de Air Max a oferit gratuit servicii de reconditionare si sfaturi de intretinere tuturor celor care au purtat Air Max pe 26 martie.

Cei care ne-au vizitat in magazinul Buzz din Baneasa Shopping City au avut parte de o atmosfera dinamica. Baietii de la Freakquency au animat publicul cu un numar impresionant de street dance. Cei 2 au pus la cale un mini flashmob, in care au jucat roluri de adviser si angajat. Freakquency a oferit senzatii printr-un flash-mob spectaculos pentru toti fanii Buzz. 

Air Max Day a culminat cu panoul de graffiti desenat de Sweet Damage Crew pentru Buzz Romania. Campania internationala Nike Kiss My Airs a fost reinterpretata de grafferi si imortalizata pe panourile din parcul Herastrau – locatia: dupa skate park.

Air Max Month continua cu concursul JUST GOT 'EM, care se prelungeste pana pe 5 aprilie. Iata ce trebuie sa faci:

  • Pozeaza-te cu orice model Air Max in mana

Incarca poza pe profilul tau de Facebook / Instagram cu tag catre @buzzromania, alaturi de hashtag-urile #justgotem #kissmyairs #buzzromania si o idee / slogan Air Max creatie proprie.

Cele mai bune 10 texte vor fi postate pe pagina noastra de Facebook, iar pe 3 aprilie, un castigator ales prin random.org va fi premiat cu un voucher in valoare de 700 de lei.

Pe baza acestui voucher se poate achizitiona orice pereche de Nike Air Max in valoare de 700 lei. Voucher-ul nu se poate suplimenta cu valoare numerica, iar in cazul in care perechea de sneakers are un pret mai mic decat valoarea voucher-ului, diferenta nu se returneaza. Perioada de valabilitate este 3 – 9 aprilie.

Te invitam sa descoperi Air Max Day by Buzz Romania in galeria foto de mai jos.  

A fost util acest articol

Articole similare

23.
Mar.
2017.
News
Martie este luna urbanului, a culturii pop, a unuia din cele mai populare modele Nike, faimosul Air Max. In 2017, pe tot globul, toata lumea interesata de cultu...
20.
Mar.
2017.
Pentru a celebra cea de-a 30-a aniversare Nike Air Max, Nike a lansat campania Kiss My Airs, impreuna cu o noua colectie de modele atat de cool si urbane ca pot...