pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

News
23.03.2017.

JUST GOT ’EM

Martie este luna urbanului, a culturii pop, a unuia din cele mai populare modele Nike, faimosul Air Max. In 2017, pe tot globul, toata lumea interesata de cultura ubana sarbatoreste silueta unica Air Max, intr-o poveste care rezista si inspira modele din prezent si viitor.

26 martie inseamna oficial Air Max Day, ziua in care pasionatii de sneakers sarbatoresc in 2017, 30 de ani de la lansarea siluetei Air Max 1. Buzz Romania se va alatura acestei sarbatori cu evenimente in toate magazinele si in cel mai cunoscut si cool parc din Bucuresti: Herastrau.

Magazinele Buzz din Bucuresti (Afi Cotroceni, Mega Mall si Baneasa Shopping City), Constanta (City Park Mall) si Cluj (Iulius Mall Cluj) se vor deschide duminica, 26 martie la 10 dimineata si te vor astepta cu: muzica urbana, street dance, modele Air Max recent lansate, cadouri Nike primite la cumpararea oricarei siluete Air Max, servicii de reconditionare a sneakers-ilor Air Max si multe alte surprize.

Dupa cumparaturi, te asteptam in parcul Herastrau, in zona de dupa skate park, unde baietii talentati de la Sweet Damage Crew vor desena pe panouri silueta iconica Air Max. Te asteptam incepand cu orele 12 sa ii vezi pe grafferi cum dau viata campaniei Kiss My Airs.

In perioada 24 – 31 martie lansam si un concurs. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa cumperi o pereche de pantofi Nike Air Max, te pozezi in zona special dedicata din magazin, incarci poza pe Facebook / Instagram cu tag catre @buzzromania, alaturi de hashtag-urile #justgotem #kissmyairs #buzzromania si o idee / slogan Air Max creatie proprie.

Cele mai bune 10 texte vor fi postate pe pagina noastra de Facebook, iar pe 3 aprilie, un castigator ales prin random.org va fi premiat cu un voucher in valoare de 700 de lei.

Pe baza acestui voucher se poate achizitiona orice pereche de Nike Air Max in valoare de 700 lei maximum. Voucher-ul nu se poate suplimenta cu valoare numerica, iar in cazul in care perechea de sneakers are un pret mai mic decat valoarea voucher-ului, diferenta nu se returneaza. Perioada de valabilitate este 3 – 9 aprilie.

Daca esti pasionat de sneakers si ai cel putin un model Air Max in colectie, te asteptam duminica, 26 martie, la Air Max Day.

Ne vedem la Buzz!

A fost util acest articol

Articole similare

06.
Jun.
2022.
News
Uită ce știai despre forme convenționale!