pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Stiri

08.
Jun
2018
Stiri
Conexiunea stilului urban cu baschetul nu a fost niciodata mai omogena ca in cazul faimosilor sneakersi Jordan, care in ciuda tuturor schimbarilor de trend, au ramas pana in prezent cele mai iubite articole de fashion si sport.
04.
Jun
2018
Stiri
Au trecut trei ani de cand am facut primii pasi catre aceasta aventura a sneakersilor in opt tari: Serbia, Bosnia și Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Macedonia, Romania si Bulgaria. Nu ne-am fi putut imagina atunci cat de remarcabila  si cool va fi aceasta calatorie a noastra si cat de mult veti contribui voi toti, dragi prieteni Buzz, la progresul nostru.
30.
Apr
2018
Stiri
“Always Classic“ – noua campanie Reebok face apel la individualitate si incurajeaza mintile creative Prin colaborarea cu artisti renumiti, tagger-ii Sunny si Felipe Pantone, precum si cu expertul neamt in culori de la compania Montana Cans, Reebok a creat campania ”Always Classic“ si a prezentat o noua silueta Club C X Montana Cans.
19.
Apr
2018
Stiri
Saptamana aceasta, pe 20 aprilie, sarbatorim cea de-a treia aniversare Buzz Sneaker Station! Cum intreaga echipa Buzz adora sarbatorile, euforia deja s-a instalat, asa ca am decis sa-i incantam pe toti membrii Buzz si pe cei pasionati de cultura sneakersilor cu activari interesante.