pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Stiri
30.04.2018.

CLUB C X MONTANA CANS

“Always Classic“ – noua campanie Reebok face apel la individualitate si incurajeaza mintile creative

Prin colaborarea cu artisti renumiti, tagger-ii Sunny si Felipe Pantone, precum si cu expertul neamt in culori de la compania Montana Cans, Reebok a creat campania ”Always Classicsi a prezentat o noua silueta Club C X Montana Cans.

Ca brand care crede cu tarie in cei care depasesc limitele creativitatii si nu ezita sa depaseasca asteptarile, Reebok, inspirat de design-ul Classic - Freestyle Hi, Classic Leather, Club C si Workout Plus – a creat modele noi. Silueta clasica folosita ca un canvas perfect si culorile vii din colectia Montana Cans au permis brand-ului Reebok sa prezinte cu mandrie 4 noi atractii - Club C Montana Cans – PURPLE, MT. FUJI, PEBBLE si MANILLA LIGHT.

Hotarata sa devina parte din crew-ul tagger-ilor influenti, Sonny a ajuns in top datorita stilul de arta autentica, invocand atitudine si incredere in ea, in timp de Felipe a cucerit cu instalatiile geometrice si colorate. Ambii artisti reprezinta viziuni creative si modele de urmat pentru generatia lor, avand un stil indraznet si unic.

Unele dintre cele mai mari nume fac parte din campania Reebok, precum duo-ul hip-hop Rae Sremmurd, rapper-ul Lil Yachty, star-ul pop Ariana Grande si supermodelul Gigi Hadid.

Reebok Classic a fost sneaker-ul favorit al atletilor, atat pe teren cat si in afara lui, inca din 1985, datorita siluetei minimaliste si inca este un model de neinlocuit in aceasta generatie. Pentru cei care conteaza individualitatea si increderea in sine, Club C Montana Cans este o alegere ideala pentru primavara.

Cumpara orice model Club C Montana Cans din magazinele Buzz si vei primi un cadou original Reebok.

A fost util acest articol

Articole similare

08.
Jun.
2018.
Stiri
Conexiunea stilului urban cu baschetul nu a fost niciodata mai omogena ca in cazul faimosilor sneakersi Jordan, care in ciuda tuturor schimbarilor de trend, au ...
04.
Jun.
2018.
Stiri
Au trecut trei ani de cand am facut primii pasi catre aceasta aventura a sneakersilor in opt tari: Serbia, Bosnia și Hertegovina, Croatia, Muntenegru, Macedo...
19.
Apr.
2018.
Stiri
Saptamana aceasta, pe 20 aprilie, sarbatorim cea de-a treia aniversare Buzz Sneaker Station! Cum intreaga echipa Buzz adora sarbatorile, euforia deja s-a instal...