pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Arrivals
10.04.2019.

FILA IS BACK IN THE GAME

Marea revenire a celor mai renumiti sneakersi a marcat sfarsitul anului 2018 si inceputul anului 2019. Am asteptat cu nerabdare sneakersii preferati, pentru a ma prezenta intr-o tinuta impecabila. Ma entuziasmeaza gandul ca acum voi putea reaseza hainele retro in partea din fata a dulapului, pentru a-mi fi la indemana atunci cand vreau sa creez cele mai frumoase outfit-uri.  

Melancolia pentru vremurile demult apuse a devenit un hype anul acesta si in scurta vreme a cuprins intreaga lumea a modei. Brand-urile de sport si de lifestyle dovedesc ca stilul retro este din nou in trend, iar unul dintre cele mai renumite este chiar brand-ul preferat ai anilor ’90 - FILA.

Celebrul brand a reintrat in lumea fashion-ului, prin urmare putem spune cu mandrie: FILA is back in the Game!

FILA Disruptor Low, Ray Low, Venom Low si FILA CMR Jogger sunt modelele care au ajuns in magazinele noastre si online. Modelele de incaltaminte FILA si-au pastrat aspectul lor original, cel al unor sneakersi clasici. Talpa masiva, dar si partea superioara a pantofului vor atrage privirea tuturor celor din jur.  

Nu exista nicio indoiala: modelele FILA se vor situa in topul preferintelor sneakerheads-ilor si vor depasi toate trend-urile prezente in acest sezon.

Cele mai cunoscute reviste despre sneakersi au numit FILA Disruptorsneakersii anului. Acest brand este disponibil in Romania pentru prima data dupa mult timp si va fi vazut din ce in ce mai des pe strazile oraselor noastre. Veti observa ca sneakersii FILA vor transforma tinutele voastre in unele cu totul aparte.

Descopera modelele de incaltaminte FILA in magazine sau online.
 

A fost util acest articol

Articole similare

05.
Dec.
2018.
Arrivals
Colectia “The ten” este rezultatul colaborarii lui Virgil Abloh cu brand-ul Nike. 
05.
Nov.
2018.
Arrivals
In fiecare an, luna septembrie ne rezerva noutati in lumea fashion-ului. 
03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic ne-a pregatit pentru sezonul urmator o alta legenda old-school. Conceput in epoca in care talpa supradimensionata, design-ul spatial si tehnologi...