pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Arrivals
05.11.2018.

WE ARE ONE: CHAMPION ARRIVED AT BUZZ

In fiecare an, luna septembrie ne rezerva noutati in lumea fashion-ului. Este acea perioada minunata in care brand-urile de top ne dezvaluie cele mai noi tendinte pentru sezonul urmator si fiecare influencer vrea sa fie primul care va purta cele mai actuale modele de imbracaminte. In aceasta luna, in magazinele Buzz vei regasi colectia premium Champion “We Are One”, care a stabilit standardele culturii urbane in Romania.

Aceasta este prima colectie Champion ce poate fi gasita exclusiv in magazinele Buzz.

Inspirata de diversitatea si unicitatea celor mai frumoase orase din Europa: Londra, Paris, Milano si Berlin, noua coletie Champion a deschis usa noii generatii de trendsetteri, ce isi demonstreaza personalitatea si creativitatea.

Datorita spiritului de brand autentic, tipic american, care a cucerit lumea cu inovatii care mai de care incepand cu anul 1919, colectia de toamna 2018 Champion se distinge prin design original, culori bogate, confort si detalii sportive premium, care sunt evidentiate perfect pe produse. In acelasi timp, colectia ne indeamna sa fim uniti, transmitand lumii un mesaj clar – We Are One!

Te invitam sa descoperi noua colectie Champion online sau in magazinele BUZZ.

A fost util acest articol

Articole similare

10.
Apr.
2019.
Arrivals
Unul dintre cele mai renumite brand-uri ale secolului XX este acum present in magazinele Buzz!
05.
Dec.
2018.
Arrivals
Colectia “The ten” este rezultatul colaborarii lui Virgil Abloh cu brand-ul Nike. 
03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic ne-a pregatit pentru sezonul urmator o alta legenda old-school. Conceput in epoca in care talpa supradimensionata, design-ul spatial si tehnologi...