pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
29.05.2019.

Nike Air Force 1 – From day to night

Salutare tuturor sneakerheads-ilor! Eu sunt Dj Doncho, iar acesta este primul meu blog story. Fac parte din echipa Buzz de ceva timp si acum a sosit momentul sa va impartasesc cateva impresii despre sneakersii mei favoriti – Nike Air Force 1. In viata mea de zi cu zi sunt foarte energic. In timpul noptii sunt DJ, iar in timpul zilei am o multime de activitati, nefiind acel gen de om care se relaxeaza prin odihna.


Biografia mea incepe cu dragostea pentru muzica. Imi amintesc momentul in care am intrat in clubul Yalta si l-am vazut pe DJ Radi mixand si facand diverse trucuri cu vinilurile… a fost wow! Eram impietrit de emotie. Abia dupa 20 de minute m-am dezmeticit, si am realizat ca vreau sa devin DJ. 20 de ani mai tarziu sunt exact unde mi-am imaginat atunci.


De asemenea, in aceeasi perioada, m-am indragostit iremediabil de sneakersii Nike. Eram pasionat de sport, iar incaltamintea confortabila mi-a atras intotdeauna atentia. Din pacate, in acea vreme, nu exista o astfel de varietate de modele de sneakersi. Acum pot avea orice imi doresc, iar alegerea mea este Nike Air Force 1.


In adolescenta am inceput sa vizionez meciuri de baschet si nu am putut sa nu observ incaltamintea jucatorilor, care mai de care mai cool si mai spectaculoasa.  Atunci nu aveam multe perechi de sneakersi si entuziasmul meu a atins cote maxime in momentul in care am avut in fata prima pereche Nike. Va marturisesc ca acum am peste 50 de perechi, o colectie cu care ma mandresc foarte tare.


Un lucru insa nu s-a schimbat: incaltamintea Nike nu si-a pierdut farmecul, ci din contra, sunt pur si simplu vrajit de fiecare model care apare. Daca as avea un spatiu mai mare unde sa le depozitez, le-as achizitiona pe toate! Nu exista niciun lucru care sa imi displaca la Nike Air Force 1. In viziunea mea sunt perfecti, mai ales pentru acest sezon.
Imi plac elementele distinctive din piele intoarsa care contribuie la intregirea stilului Nike, iar confortul pe care acesti sneakersi ti-l ofera este incredibil. 


Acesta este modul meu de a ma exprima fara a vorbi: prin muzica si prin outfit-urile mele. Hainele pe care le port sunt intodeauna colorate si nebunesti. A fi DJ presupune nu doar sa faci muzica, ci si sa ai o imagine impecabila, iar Nike Air Force 1 imi este in aceasta “calatorie”, cel mai apropiat si bun tovaras.
Bucurati-va de muzica buna, fiti putin nebuni si purtati intotdeauna sneakersi confortabili!


DJ Doncho
 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick