pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
05.02.2020.

BE ZOOMED IN NIKE ZOOM 2K

Indiferent ce spun altii... trebuie sa stii ca atat timp cat ai un stil unic esti in trend. De exemplu, eu prefer intotdeauna sneakersi fancy si nu ma intereseaza absolut deloc ce cred ceilalti despre asta. Imi place stilul meu si am fost foarte incantata de lansarea noului model – Nike Zoom 2K. Sunt fan al sneakersilor Nike si ador moda anilor ’90.



In trei nuante diferite, Nike ne aminteste de o perioada unica, caracterizata de aparitia sneakersilor cu un design neobisnuit, unic.
Combinatia de piele, cauciuc si nailon cu logo-uri argintii ZM in zoua calcaiului confera un aspect fresh si foarte cool. Desi sneakersii sunt chunky atunci cand vorbim de forma si dimensiune, totusi materialul din satin ofera o nota de rafinament si un look sofisticat.



In plus, talpa mai groasa asigura un confort exceptional, acesta fiind cel mai important aspect atunci cand vine vorba de alegerea incaltamintei mele. Nike Zoom 2K – confortabil si diferit se potriveste oricarei fete care se bucura de tendintele inspirate din perioada in care a aparut stilul urban si bineinteles, oricarei fete care folosesc fashionul ca o metoda de a-si exprima creativitatea.

 

Be creative. Be fast. Be you.

Hana

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick