pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
15.04.2020.

SELF-ISOLATION GUIDE FOR SNEAKERHEADS

Everything you can do within 4 walls for your collection

 

Traim vremuri grele. Suntem toti in aceeasi “barca”. In calitate de pasionat de sneaker, mi-e greu. Nu mai vizitez magazinele de profil, proband fiecare model nou aparut, experimentand materiale si verificand cusaturile si detaliile… Acum online-ul este modalitatea mea de supravietuire, in timp ce sunt in asteptarea zilelor mai bune.

Iata ce poti face in aceasta perioada daca iubesti sneakersii la fel de mult ca mine:

 

1. Curata fiecare model din colectie

Exceptand situatia de fata, in general traim un ritm cotidian alert – mergem la munca sau la scoala, iesim in oras cu prietenii, facem sport, ca mai apoi sa ne ramana timp si pentru un somn odihnitor de 7 ore. Rareori ai timp sa iti cureti sneakersii. Dar acum, lucrurile s-au schimbat, si poti folosi acest proces in scop terapeutic. Cum sa ii cureti? In primul rand, tine cont de tipul de material din care sunt facuti – pielea si pielea intoarsa nu au acelasi tip de reactie, de aceea va trebui sa te documentezi un pic inainte de a incepe. Chiar daca poti folosi si ustensilele pe care le ai prin casa, te sfatuiesc sa investesti intr-o solutie de curatare de calitate cum ar fi Crep.

2. Organizeaza-te

Cutiile sunt imprastiate peste tot? Sneakersii Air Force sunt in cutia de la Jordan 3, iar acestia sunt in cutia de la New Balance? Acum ai tot timpul sa ii organizezi asa cum trebuie.

Daca faci curat in cutiile de sneakersi, vei putea sa faci loc altor modele care se vor adauga colectiei in curand. Daca nu ai mai incaltat un anumit model de un an de zile, este timpul sa il vinzi sau sa il daruiesti unui prieten.

3. Informeaza-te

Acum ai la dispozitie multe canale de Youtube care ofera informatii gratuite despre sneakersi. Weartesters, Jacques Slade, Mr. Foamer Simpson sunt cateva dintre ele. Complex are un show de Sneaker Shopping in care vedete internationale merg la cumparaturi de sneakersi – de la Lil Wayne la Chris Rock, la Cristiano Ronaldo si Neymar.

4. Unii investesc in actiuni la bursa, altii in sneakersi

Reselling-ul modelelor hype este un adevarat business, toata lumea stie asta.

Daca nu esti genul care sa fie interesat de bursa, arunca un ochi pe StockX si descopera despre ce este vorba. Poti castiga destul de bine daca intelegi procesul si tendintele. Daca inca nu stii ce inseamna, acum te poti documenta. Chiar si Alan Vinogradov, omul din spatele Sneaker Con, spune ca TREBUIE sa cumperi anumite modele de sneakersi pentru ca odata ce nu se mai gasesc pe piata, pretul lor ar putea sa explodeze. Bineinteles, de luat in considerare colectiile Travis Scott, ultimele modele de Dunks si colaborarile Off-White Jordan 5. Daca reusesti sa le cumperi, pastreaza-le, pentru ca pretul lor cu siguranta va urca. Sau poarta-i si toata lumea te va invidia.

Profita de aceasta situatie si cumpara online pentru a nu pune pe hold colectia de sneakersi. Magazinul online Buzz are mereu promotii.

Nu uita, ramai acasa, unde esti in siguranta. Vei avea suficient timp sa iti porti sneakersii pe strazile orasului.

 

Franjo

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick