pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
07.07.2021.

Nike React Live takes you back to life

Desi nu au culori tipatoare, am observat imediat Nike React Live pe un raft din Buzz. Stiam ca trebuiau sa fie ai mei. Pentru mine, arata ca ceva ce Wesley Snipes ar purta la Demolition Man. Nu exista un caracter subtil in sneakersi futuristi.

Cand am luat primii sneakersi cu tehnologia React in mainile mele, am fost incantat de spuma cu care a fost facut talpa. Tehnologia Nike de ultima generatie pentru eliminarea socurilor la mers sau alergare, m-a castigat la prima atingere. Se simt inca de la prima indoire a talpii. Erau perfecti, super-confortabili. Nu ca as alerga cu adevarat in ei, dar spuma React inseamna senzatie confortabila pentru picioare in fiecare moment al zilei. Pe acest model spuma este intarita cu materiale mai solide pentru a-l face mai durabil, si, de asemenea, datorita combinatiei celor doua materiale are o forma mai interesanta.

Nike React Live face parte din colectia Nike N.354, in care unul dintre cele mai renumite branduri din lume alege sa experimenteze. Asta este in ADN-ul marcii Nike, insa Bill Bowerman – un antrenor de alergare la Universitatea din Oregon si de altfel primul inginer Nike – a pus un cauciuc intr-un prajitor de gaufre pentru a obtine talpi de alergare mai bune.

 

De unde a venit numele N.354? Alergatorul american si mai apoi speranta Nike Steve Prefontain a scos in 1973 cel mai bun tip pe distanta de o mila, alergand in 3:54:6. Asta imi place la Nike, ca in spatele lucrurilor totul are o poveste ce completeaza imaginea.

 

Astazi, daca doriti futurism, te intorci la sneakersi Off-White al caror pret este incredibil de mare, si chiar si asa, ii obtii greu, pentru ca se vand prea repede. Nike a decis sa faca tratamentul Off-White intr-un mod mai subtil; asa vad eu intreaga colectie N.354. In plus - poti sa ii cumperi in orice moment si nu vei da faliment.

Este posibil ca sistemul de sireturi sa nu va atraga atentia, dar hei, este unul special! O inovatie mica, care ar putea insemna mult pentru procesele de productie in urmatoarele decenii. De ce sa perforati materialul daca puteti scoate sistemul de sireturi in modul mai bun, cu un singur cablu care se scurge pe toata suprafata pantofului? Aceasta este tipul de inovatie pe care o astept cu nerabdare de la Nike. Mi-as dori ca ceva sa fie diferit, sa nu fie uzat moral pentru al 50-lea an la rand.

 

Modelul este subtil, confortabil, durabil datorita materialului superior sintetic super rezistent si sunt sigur ca voi petrece toata vara in ei. Un alt plus – sunt extrem de usor de curatat; sterg cu un servetel umed si murdaria a disparut. Abia astept sa salut praful festivalurilor muzicale cu React Live! Perechea ta de Nike React Live o poti gasi in magazinele BUZZ si online.

Ramaneti sanatosi,

Franjo

 

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick