pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
29.09.2021.

The comfort festival with adidas Ozweego Plus

Salut, gașcă!

A fost o vară nebună, așa-i? Făcând rapid o retrospectivă, putem spune că ne-am bucurat de evenimente în care ne-am etalat ținute noi, de sezon, mai mult sau mai puțin excentrice, cu ajutorul cărora exprimăm convingeri și direcții preferate în modă. Filosofând un pic, este mai mult decât atât și nu pot să o spun altfel: outfitul face parte din felul nostru de a fi și ne reprezintă pe noi, ca oameni. Garderoba este condiție sine-qua-non, însă alegerile pe care le facem sunt cheia. Simțim o atracție atât de mare pentru unele articole și rezonăm atât de bine cu ele, încât aproape că putem spune că ele ne aleg pe noi. De exemplu, pe mine astăzi m-au ales acești superbi adidas Ozweego Plus.

Și-au găsit locul printre sneakerșii-cult adidas, alături de celebrii Stan Smith și Superstar. Se observă ușor că Ozweego au un trecut sportiv – acea lojă selectă din care se desprind legendele odată cu trecerea timpului. De când strângi șireturile cu sistemul rapid și faci primii pași, are loc o paradă a confortului și un spectacol al bunei dispoziții. I-am asortat mai întâi cu pantalonii adidas Trackpant și cu tricoul Loose Tee moment în care parcă m-am întors în timp, când purtam Ozweego pe terenul de sport și la street dance, pentru că-mi ofereau suportul de care aveam nevoie.

Un lucru e clar, adidas Ozweego  sunt un statement. Accentele irizante ondulate subliniază forma exagerată, în timp ce sistemul de închidere rapidă a șireturilor face ca piciorul să alunece ușor, pentru a fi strâns ferm, oferind un suport optim prin structura superioară special creată în acest sens.

Mai apoi am ales un outfit un pic mai deosebit, cu pantalonii adidas Japona și tricoul adidas Trefoil Tee, moment în care m-am dezlănțuit!

Poți găsi acești sneakerși adidas Ozweego în magazinele Buzz sau, pentru siguranța și sănătatea ta, îi poți comanda și online.

 

Până data viitoare vă urez o toamnă colorată și gânduri bune!

Sunteti pupati,

Andreea Din

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick