pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
12.01.2022.

TIMBERLAND 6 PREMIUM - ONE OF THE BEST WINTER SHOES OF ALL TIME

Hei, salut,

Pentru cei dintre voi care nu mă cunosc încă, mă numesc Simeon și fac parte din echipa Buzz Sneakers. De când eram copil am fost pasionat de street dance. În el am găsit un mod de a mă exprima și este foarte important ca sneakerșii pe care-i port să-mi ofere stabilitate și un confort maxim la fiecare pas. Pasiunea mea pentru sneakerși a început în jurul anului 2014 și colecția mea este dominată în mare parte de Nike. Ca orice sneakerhead, sunt un fan al siluetelor mai clasice. Cred că sneakerșii îți pot oferi libertatea de a-ți dezlănțui imaginația pentru a arăta câte ceva din culorile personalității tale. Stilul meu este, fără îndoială, influențat de cultura străzii a anilor '90. Totuși, acum că vremea de afară este mai rece, look-ul meu streetwear este mai cald, mai potolit.

Dacă trebuie să subliniez unul dintre elementele esențiale ale outfitului meu de iarnă, acesta ar fi fără îndoială emblematicele ghete Timberland 6 Premium. Timberland Shoes a debutat în anii 1920 ca „pantoful perfect pentru clasa muncitoare”, însă câteva decenii mai târziu au devenit o emblemă pentru comunitățile rap și hip-hop. Mulți rapperi îi elogiază în melodiile lor și pot spune că ei chiar se ridică la înălțimea faimei lor. Aceștia sunt unele dintre cele mai bune încălțări de iarnă care-ți pot aduce multă căldură și confort de primă clasă în zilele reci. Sunt durabile și rezistente la apă, iar talpa lor solidă din cauciuc oferă o aderență excelentă. Culoarea clasică de grâu a ghetelor își deschide calea în orice garderobă, permițându-i să se potrivească cu ușurință în aproape orice outfit. Și pentru a vă arăta că Timberland se potrivește cu orice, am fost inspirat să-mi combin ghetele cu jachetele mărcii norvegiane Napapijri.

Sincer să fiu, am aflat recent despre Napapijri, dar am fost plăcut surprins de jachetele lor Rainforest Pocket 1 și Rainforest Winter 2. Brandul reușește să îmbine cu succes inovația, estetica și funcționalitatea designului, făcând jachetele potrivite pentru orice ocazie. Mențin cu succes corpul cald și sunt foarte confortabile, deoarece oferă un grad maxim de libertate de mișcare, ceea ce este important pentru un popping street dancer. Gluga este modulară și mare, ceea ce o face practică și fiabilă în zilele cu vânt. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult au fost fermoarele laterale ale jachetei, care ajută la o îmbrăcare și dezbrăcare rapidă. Și uite așa, din câteva mișcări mă poți vedea deja îmbrăcat în hanoracul moale de la Napapijri, pe care l-am luat de la Buzz.

Daca esti un pasionat de sneakerși care caută confort, căldură și funcționalitate în zilele reci ale iernii, nu ezita sa vizitezi magazinele Buzz sau sa faci o comandă online.

Ne mai vedem,

Poppin’ Simcho

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick