pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

Blogger Pick
06.07.2022.

Adoptă stilul californian cu Puma Cali Dream Lth

Salut tuturor,

Este în sfârșit vară! Miroase a tei și mi se-nvârt în cap numai imagini cu plaje tropicale pustii, cu petreceri de neuitat, muzică funky și festivaluri uriașe. Mă plimb cu viteză pe scena orașului Sofia, vânând noi emoții, iar noii mei sneakerși Puma Cali Dream Lth îmi țin companie.

Alegerea am făcut-o în câteva secunde. Puma California este o siluetă binecunoscută și iubită încă din anii 80. Lansați inițial ca pantof de tenis, acești pantofi sport au câștigat rapid un statut legendar în cultura străzii. Ceea ce diferențiază Puma Cali Dream Lth de alte siluete este felul în care este realizat, de unde și numele modelului. Proaspăt, clasic și cel mai important confortabil - modelul 2018 capătă un aspect mai casual, simplificat. Acesta a fost primul lucru care mi-a plăcut la el.Cali Dream Lth sunt amestecul perfect de confort incredibil și un vibe trendy. Talpa înaltă a sneakerșilor și elementele de pe aceștia sunt împrumutate din scena urbană. Puma Cali Dream Lth este silueta pe care aș alege-o mereu pentru că îmi oferă libertatea de a mă exprima.

Puma acordă, fără îndoială, atenție la detalii și design pentru fete. Cu silueta sa clasică și aspectul relaxat, Cali Dream Lth poate fi asortat cu ușurință cu orice ținută. Felul meu de a mă îmbrăca este unul dintre modurile în care mă exprim. Îmi plac contrastele, așa că mi-am combinat pantofii mei albi cu outfitul fenomenal roz de la Juicy Couture. Iar pentru tipele care caută un look mai elegant dar ceva mai funky, prezint al doilea meu outfit format dintr-o rochie din colecția mea preferată Juicy Couture.

Vezi Cali Dream Lth și întreaga mea ținută în magazinele Buzz sau online.

Fata ta,

Akasha

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick