pentru toate comenzile peste 300 RON

Plateste in siguranta cu cardul Visa sau MasterCard!

online@buzzsneakers.ro

si ai extra avantaj de 40 RON

3 rate fără dobândă fără card de credit cu Klarna

Blogger Pick
22.03.2023.

NEW BALANCE CT302 - CHUNKY, CHUBBY DAT ATÂT DE ELEGANȚI!

Acești sneakerși super-cool, din seria CT302, atât de chunky & chubby, dar atât de eleganți – sunt combinația perfectă pentru mine. Îmi port New Balance CT302 cu ținute sport în timpul antrenamentelor și dansului, cu rochii când intru în modul meu Sporty Spice, în pijamale prin casă doar pentru confortul lor și, bineînțeles, cu multe ținute pentru ieșirile în oraș și cea mai bună mobilitate pe ringul de dans.

Pentru mine, ceea ce îi face eleganți este partea din față – “toebox-ul” rotunjit, contribuind astfel la delicatețea aspectului general. De asemenea, are un strat suplimentar în față, așa-numitul „toe cap” sau „toe guard”, care se extinde până la găurile șireturilor, fiind întărit cu material de cauciuc. Cu o astfel de protecție suplimentară sunt și mai confortabili de purtat la plimbări mai lungi (chiar și de kilometri...) mai ales în zilele de primăvară și de vară însorite, când picioarele "respiră" natural în modelul CT302. Și nu este totul doar datorită aspectului lor, care apropos, este absolut on-the-hype, ci și datorită calității și materialului lor.

Când mă leg de material, vreau să precizez că New Balance în sine sunt sustenabili și abordează problema schimbărilor climatice, iar materialele lor sunt de cele mai multe ori unele mai prietenoase cu mediul, care până în 2025 vor fi folosite din ce în ce mai mult (piele, poliester reciclat și bumbac).

Dar stai un pic, nici măcar nu am menționat partea lor din mijloc, platforma „midsole” și talpa propriu-zisă. Nu numai că adaugă aproximativ 4 cm în înălțime, dar îți permite să mergi, să alergi și să dansezi mai ușor, cu schimbări rapide de direcție, facilitându-ți flexarea picioarelor. Acest sneaker este un mare hit pentru New Balance! NB CT302 este un model îmbunătățit, bazat pe clasicul CT300 din anii '80, relansat în 2014. Dar CT302 urmează forma originală a lui CT300, cu noi adăugiri – cum ar fi platforma, litera stilizată N, garda de cauciuc din vârf menționată anterior, precum și liniile ondulate și patchuri de material adițional pe tot parcursul sneakersului (de la gulerul din spate la designul de pe partea laterală și liniile de pe talpă...).

Și acum despre cum îi port eu. Foarte rar port șireturi legate în fundiță, eu personal tind să le ascund sub limbă. Dar în cazul New Balance CT302, atât cu fundiță, cât și fără, mi se par la fel de drăguți. Nu consider că am făcut niciodată vreo greșeală dacă am ales să le leg șireturile!

Datorită tuturor acestor lucruri, New Balance CT302 mă însoțesc peste tot: purtându-i în picioare, ori în geanta de voiaj sau în mașină, în timp ce aștept să mă schimb de pantofi. Ba mai mult, uneori îi găsesc ajungând înaintea mea la sala de dans și la filmările din studio, dar și în cafenelele/cluburile mele preferate când aleg să ies în oraș.

Descoperă modelul New Balance CT302 în cel mai apropiat magazin BUZZ sau online.

 

Noelle

A fost util acest articol

Articole similare

21.
Feb.
2024.
Blogger Pick
14.
Feb.
2024.
Blogger Pick